Webinar

Skab afgørende konkurrencefordele gennem bedre kundeindsigt

Grundlæggeren af Amazon.com, Jeff Bezos, har en gang sagt, at det ikke er så vigtigt for ham at vide noget om konkurrenterne – det er vigtigere at vide noget om kunderne, og det han reelt frygter ved konkurrenterne er, hvis de ved noget om kunderne, han ikke selv ved. Og det har han en pointe i. Kundeindsigt bliver en stadig vigtigere konkurrencefordel i en verden, som forandres mere og hurtigere, end nogensinde før, og hvor antallet af såkaldte ”touch points” mellem en virksomhed og dens kunder er steget markant i den digitale tidsalder.

Få din plads her
Varighed: 45 min.

Beskrivelse
Webinar 15:00 - 15:45. Deltag online via din computer eller via din tablet/smartphone. 
Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail.

Tilmeld

Deltag på webinaret og få en indføring i dette hastigt voksende fokusområde indenfor moderne salg. Hvad er kundeindsigt, hvorfor er det så vigtigt, hvordan skabes en bedre kundeforståelse med afsæt i kunderejsen, og hvordan kan den indsamlede viden omsættes til øget kundeværdi? er de fire grundlæggende spørgsmål, som webinaret forsøger at give et svar på ved hjælp af nogle let tilgængelige definitioner og værktøjer.

Vært

Jens Lassen underviser i salg og salgsledelsesfag på IBA og har mange års praktisk erfaring bag sig, og har desuden skrevet flere bøger om salg og salgsledelse. Det er denne erfaring Jens bringer i spil på webinaret sammen med en forhåbentlig masse nysgerrige deltagere.

Målgruppe

Alle der arbejder med salg og salgsledelse og har ansvar for at bidrage til at fastholde eller øge salget i virksomheden.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA
Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt