Webinar

Sådan lykkes du med situationsbestemt ledelse

På dette webinar får du viden om, hvordan du leder medarbejdere, så de tager ansvar for opgaven og føler sig tilpasse og engagerede i opgaveløsningen?

I webinaret får du mulighed for at vurdere din egen ledelsesstil og præferencer. Efterfølgende vil du have en god fornemmelse af, hvilken slags leder du er, og hvordan du kan blive bedre til at bedrive medarbejdertilpasset ledelse for den enkelte medarbejder og i et team.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

På webinaret får du viden om:

  • Hvordan du som leder tilpasser og finder den rette balance mellem frihed og uddelegering på den ene side og faste rammer og nok støtte på den anden.
  • Hvordan du kan motivere og støtte dine medarbejdere til selvstændigt at tage ansvar for deres egne opgaver, uden at du mister fornemmelsen med deres opgaveløsning og efterlader dem alene uden den tilstrækkelige hjælp.

Målgruppe

Webinaret er for ledere og HR-professionelle og udviklingskonsulenter der gerne vil styrke deres kompetencer ift. at lede på rette måde i den rette situation.

Billede af Thomas Gerstrøm

Vært

Thomas Gerstrøm.

Thomas har gennem 14 år arbejdet med ledelse- og organisationer, dels som øverste leder og mellemleder samt undervist og faciliteret private og offentlige organisationer.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA
Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt

  • Thomas Gerstrøm
    Thomas Gerstrøm
    Adjunkt