Webinar

Øg salget ved at arbejde mere strategisk og professionelt

Forskningsprojektet ”Morgendagens salg” har fastslået, at danske virksomheder har et stort uudnyttet vækstpotentiale – og at det bedst forløses ved at arbejde mere strategisk og professionelt med salget. Men hvad vil det sige? Og hvad er det helt præcis, virksomheder kan gøre for at øget salget?

Få din plads her
Varighed: 45 min.

Beskrivelse
Webinar 15:00 - 15:45. Deltag online via din computer eller via din tablet/smartphone. 
Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail.

Tilmeld

Deltag på webinaret og få ”opskriften” på, hvad de virksomheder, som klarer sig bedst, gør og hvordan det medvirker til at skabe så markant bedre resultater, at disse virksomheder er 4 gange bedre til at få nye kunder, næsten 3 gange bedre til at fastholde eksisterende kunder og 3,5 gange bedre til at øge omsætningen til eksisterende kunder, end virksomheder med svag salgspraksis. Få samtidig svar på de to helt grundlæggende spørgsmål i salg:

  • Hvilke kanaler er de bedste at få nye kunder fra og hvordan gøres det i praksis?
  • Hvordan identificerer man de nøglekunder, man med fordel kan bruge flere ressourcer på – og hvad gør man helt konkret for at fastholde dem og samtidig sælge mere til dem?

Vært

Jens Lassen underviser i salg og salgsledelsesfag på IBA og har mange års praktisk erfaring bag sig, og har desuden skrevet flere bøger om salg og salgsledelse. Det er denne erfaring Jens bringer i spil på webinaret sammen med en forhåbentlig masse nysgerrige deltagere.

Målgruppe

Alle der arbejder med salg og salgsledelse og har ansvar for at bidrage til at fastholde eller øge salget i virksomheden.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA
Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt