Webinar

Øg salget ved at arbejde mere strategisk og professionelt

Forskningsprojektet ”Morgendagens salg” har fastslået, at danske virksomheder har et stort uudnyttet vækstpotentiale – og at det bedst forløses ved at arbejde mere strategisk og professionelt med salget. Men hvad vil det sige? Og hvad er det helt præcis, virksomheder kan gøre for at øget salget?

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Deltag på webinaret og få ”opskriften” på, hvad de virksomheder, som klarer sig bedst, gør og hvordan det medvirker til at skabe så markant bedre resultater, at disse virksomheder er 4 gange bedre til at få nye kunder, næsten 3 gange bedre til at fastholde eksisterende kunder og 3,5 gange bedre til at øge omsætningen til eksisterende kunder, end virksomheder med svag salgspraksis. Få samtidig svar på de to helt grundlæggende spørgsmål i salg:

  • Hvilke kanaler er de bedste at få nye kunder fra og hvordan gøres det i praksis?
  • Hvordan identificerer man de nøglekunder, man med fordel kan bruge flere ressourcer på – og hvad gør man helt konkret for at fastholde dem og samtidig sælge mere til dem?

Vært

Jens Lassen underviser i salg og salgsledelsesfag på IBA og har mange års praktisk erfaring bag sig, og har desuden skrevet flere bøger om salg og salgsledelse. Det er denne erfaring Jens bringer i spil på webinaret sammen med en forhåbentlig masse nysgerrige deltagere.

Målgruppe

Alle der arbejder med salg og salgsledelse og har ansvar for at bidrage til at fastholde eller øge salget i virksomheden.

Tilmeld dig webinaret og modtag vores nyhedsbreve

Ved tilmelding af nyhedsbreve fra IBA Erhvervsakademi Kolding accepterer du samtidig, at vi indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig.

Hvad gør vi med dine oplysninger?
Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om dit navn, emailadresse og eventuelt mobilnummer. Når du modtager vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om, hvorvidt du åbner nyhedsbrevene, hvilke links du klikker på, og hvilken type telefon/computer/tablet du åbner fra. Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. IBA videregiver ikke oplysningerne til andre end den nyhedsbrevudbyder, som vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve
Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement og derved trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt