Webinar

Ledelse af den digitale transformation

Næsten dagligt er der nye digitale muligheder, som lover at gøre livet lettere ude i virksomhederne. Men skal du skabe fremtidens forretning, er der brug for ledelse af den digitale forandring.

For det er dygtig ledelse, der skal sikre, at teknologien bliver en fordel for din virksomhed. Og hjælper dine ansatte og kolleger til at løse deres opgaver smartere, hurtigere og enklere.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Det er netop ledelsesrollen, som dette webinar zoomer ind på. For al forandring kræver dygtig ledelse. Det gælder også de digitale forandringer.

Men hvad skal du være opmærksom på som leder, når det gælder digitale forandringer? Hvordan sikrer du at stille de kritiske spørgsmål til den moderne teknologi – samtidig med at din virksomhed omfavner de nye muligheder?

Det handler dette webinar om.

Målgruppe:

Dette webinar er for dig, som leder de digitale processer i din organisation. Webinaret henvender sig både til ledere i små, mellemstore og store organisationer.

Vært:

Fredrik har gennem en årrække arbejdet i spændingsfeltet ledelse, forretning og digitalisering i både små, mellemstore og store virksomheder. Han tror på, at virksomheder har større succes med digitale forandringer, hvis flere ledere - fra direktionsniveau og ned gennem hele organisationen - får en større viden om, hvad det vil sige at arbejde mere modent med digitalisering. I disse år sker de digitale forandringer i højhastighed ude i samfundet, og Fredrik er særlig nysgerrig på, hvordan det høje tempo og de mange muligheder forstærker behovet for dygtig digital ledelse ude i virksomhederne.

Er du parat til at lede din virksomhed gennem digitale forandringer?
- Hos ATP er digital transformation en del af vores overordnede strategi. Vi er hele tiden på udkig efter, hvor der er et potentiale i at digitalisere, fortæller sektionsleder Kristian Jakobsgaard (til højre). Til det arbejde har han fået god vejledning af lektor Fredrik Seistrup, der underviser på IBA i diplomfaget “Ledelse af digital transformation”.
Er du parat til at lede din virksomhed gennem digitale forandringer?
Læs mere her.

Tilmeld dig webinaret og modtag vores nyhedsbreve

Ved tilmelding af nyhedsbreve fra IBA Erhvervsakademi Kolding accepterer du samtidig, at vi indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig.

 

Hvad gør vi med dine oplysninger?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om dit navn, emailadresse og eventuelt mobilnummer. Når du modtager vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om, hvorvidt du åbner nyhedsbrevene, hvilke links du klikker på, og hvilken type telefon/computer/tablet du åbner fra. Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. IBA videregiver ikke oplysningerne til andre end den nyhedsbrevudbyder, som vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

 

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement og derved trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

 

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt

  • Fredrik Seistrup
    Fredrik Seistrup
    Lektor/Senior Lecturer