Hold styr på dine interessenter - de er afgørende for dit projekts succes

I et projekt er der mange interessenter, og i virkeligheden begynder arbejdet med interessenterne allerede før projektet for alvor ruller. Det er derfor vigtigt, at det fra starten står klart, hvem projektets interessenter er, og hvordan de skal håndteres gennem projektets levetid. Et godt værktøj til at holde overblik, kortlægge og analysere projektet interessenter er interessentanalysen.

Deltag i dette webinar og få indblik i arbejdet med projektets interessenter, og værktøjerne til at udarbejde en samlet vurdering og prioritering af, hvem der har hvilke interesser i projektet, og hvordan de håndteres bedst muligt.

0 kroner (det koster kun din mailadresse)
Varighed: 1 time

Webinar kl. 13-14
Du deltager online via din computer eller tablet.

Tilmeld

På webinaret kommer vi ind på:

  • Trin-for-trin guide til opbygning af en interessentanalyse
  • Prioritering og håndtering af interessenter
  • Positionering af projektets interessenter
  • God kommunikation med interessenterne.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbreve fra arrangøren Smart Academy på IBA og giver samtykke til at modtage markedsføring om uddannelser, kurser, konferencer og marketingrelaterede serviceydelser på mail. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen ved at bruge linket i bunden.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Undervisere