Webinar

Half Double i projektlandskabet

På webinaret får du indsigt i en helt ny måde at gribe projektledelse an på. Vi ser nærmere på, hvordan der skabes værdi i et projekt helt fra starten - og hvordan du kan gennemføre et projekt på halv tid med den dobbelte effekt. Metoden Half Double adskiller sig ved at være en hybrid tilgang, der kombinerer det klassiske med nyere agile metoder.

Få din plads her
Varighed: 45 min.

Beskrivelse
Webinar 11:00 - 11:45. Deltag online via din computer eller via din tablet/smartphone. 
Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail.

Tilmeld

På webinaret ser vi nærmere på, hvor Half Double placerer sig i projektlandskabet, og hvordan der kan trækkes tråde til allerede eksisterende metoder som fx SCRUM. 

På webinaret kommer vi ind på:

  • Principperne i Half Double-metoden.
  • Hvordan Half Double passer ind i projektlandskabet.
  • Hvordan Half Double spiller samme med andre metoder.

Hvem henvender webinaret sig til?

Webinaret er for både nye projektledere og for erfarne projektledere, der ønsker input til, hvordan metoden Half Double kan bruges. 

Din vært ved webinaret er Marie Føgh Beirholm

Din vært

Din vært ved webinaret er Marie Føgh Beirholm. Marie er Lektor hos IBA Erhvervsakademi Kolding.

Relateret fag

Kunne du tænke dig at styrke din tilgang til projektledelse? Og er du interesseret i at optimere dit arbejde med den nyeste viden og de bedste metoder?
Deltag i webinaret - og få en forsmag på om faget Certificering Projektledelse Half Double™ Foundation - certificering (dansk) måske lige noget for dig. 

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA
Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk.

Hvad gør vi med dine oplysninger?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om dit navn, emailadresse og eventuelt mobilnummer. Når du modtager vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om, hvorvidt du åbner nyhedsbrevene, hvilke links du klikker på, og hvilken type telefon/computer/tablet du åbner fra. Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. IBA videregiver ikke oplysningerne til andre end den nyhedsbrevudbyder, som vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement og derved trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt