Webinar

Fra analog til digital – hvordan fejler du bedst?

Vi zoomer ind på hvordan vi kan lede vores organisation og forretning dårligst gennem fremtidens digitaliseringsproces! Udover dette lidt omvendte fokus, får du minimum tre konkrete input til, hvordan du kan spille andre gode, og dermed få dine kollegaer med på den digitale forandring.

Uanset og der er tale om nye CRM systemer, nye salgsplatforme eller nye templates i powerpoint, så er vi alle i berøring med disse forandringer – så lad os mødes, smile lidt og favne udfordringerne lidt sammen.
Vi vender tingene på hovedet, og får os et godt morgengrin

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Målgruppe

Dette webinar er primært for dig som er leder, som er nysgerrig på de digitale processer du både skal drive og lede i din hverdag.

Vært

Fredrik har gennem en årrække arbejdet dybt nede i spændingsfeltet ledelse, forretning og digitalisering. Han arbejder ud fra den tanke, at vi i højere grad lykkedes med af gå fra det analoge til det digitale, hvis flere ledere fra direktionsniveau og ned gennem hele organisationen, får mere viden om hvad det egentlig vil sige at arbejde mere modent med digitalisering. Fredrik er særlig nysgerrig på, hvordan organisationen kan gå i læring og udvikling sammen indenfor digitalisering.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA
Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt

  • Fredrik Seistrup
    Fredrik Seistrup
    Lektor/Senior Lecturer