Webinar

Få 4 nøgler til selvledelse

På dette webinar får du fire nøgler til at lykkes med selvledelse. Du hører om, hvordan du leder medarbejdere til at blive mere selvledende og hvordan du undgår de faldgruber, der findes i selvledelse. Webinaret handler også om, hvilken indflydelse selvledelse har på din rolle som leder.

Få din plads her
Varighed: 45 min.

Beskrivelse
Webinar 09:00 - 09:45. Deltag online via din computer eller via din tablet/smartphone. 
Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail.

Tilmeld

Indhold i webinaret – de 4 nøgler:

  • Medarbejders behov og ønsker.
  • Organisationens behov.
  • Medarbejders engagement og kompetencer.
  • Leders engagement og kompetencer.
  • Undgå faldgruberne. 

Målgruppe

Dette webinar er for ledere og HR-professionelle og forandringsagenter der gerne vil styrke deres forandringsledelseskompetencer.

Billede af Thomas Gerstrøm

Vært: Thomas Gerstrøm

Thomas har gennem 14 år arbejdet med ledelse- og organisationer, dels som øverste leder og mellemleder samt undervist og faciliteret private og offentlige organisationer.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA
Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk.

Hvad gør vi med dine oplysninger?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om dit navn, emailadresse og eventuelt mobilnummer. Når du modtager vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om, hvorvidt du åbner nyhedsbrevene, hvilke links du klikker på, og hvilken type telefon/computer/tablet du åbner fra. Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. IBA videregiver ikke oplysningerne til andre end den nyhedsbrevudbyder, som vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement og derved trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt

  • Thomas Gerstrøm
    Thomas Gerstrøm
    Adjunkt