Webinar

Dygtig salgsledelse er afgørende for at indfri vækstpotentialet

Det banebrydende forskningsprojekt ”Morgendagens salg” identificerer 7 konkrete salgsyder, som kan hjælpe danske virksomheder med bedre at udnytte deres vækstpotentiale. En af disse dyder er salgsdyd 3, som fastslår, at virksomheder, hvor salgsledere går forrest med at aktivere og udvikle sælgernes tilgang til salg, klarer sig markant bedre end virksomheder med svag salgsledelse. Faktisk er det den af de 7 salgsdyder, hvor forskningen har kunnet påpege den største forskel i succesraten.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Helt konkret siger salgsdyd 3, at virksomheder bl.a. bør arbejde målrettet med salgsprocesser, forandringsparathed, målstyring, motivation og udvikling samt sparring og coaching i forhold til den enkelte sælger for at indfri det fulde vækstpotentiale. Samtidig fastslås, at de bedste salgsledere også arbejder aktivt med at skabe kundeorientering i hele virksomheden og forbedre samarbejdet med de andre afdelinger.

Deltag på dette webinar og få en uddybning af, hvad der ligger bag salgsdyd 3 fra Morgendagens salg. Få samtidig et par tips – og konkrete værktøjer – til, hvordan salgsledelsesdiciplinen bedst udføres under hensyntagen til salgslederens mange opgaver og udfordringer.

Vært

Jens Lassen underviser i salg og salgsledelsesfag på IBA og har mange års praktisk erfaring bag sig, og har desuden skrevet flere bøger om salg og salgsledelse. Det er denne erfaring Jens bringer i spil på webinaret sammen med en forhåbentlig masse nysgerrige deltagere.

Målgruppe

Alle med salgsledelsesansvar i virksomheden – eller har ambitioner om at få det.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA
Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt