Webinar

3 ting, du skal vide for at arbejde med bæredygtighed

Grøn omstilling, bæredygtighed, 3 bundlinjer, cirkulær økonomi, regenerativ ledelse... Det er svært at komme uden om bæredygtighed, men der florerer efterhånden enormt mange udtryk.

Trænger du også til at få et overblik, og få et par kneb til, hvordan du kommer i gang med at arbejde med bæredygtighed?

Du behøver ikke have arbejdet med bæredygtighed før for at deltage på webinaret, tværtimod. Det her er din chance for at få mere viden om, hvad det kræver at arbejde bæredygtighed ind i din organisation.

Det kan være, at du er nysgerrig på, om der gemmer sig nye muligheder for dig eller din organisation i at arbejde med bæredygtig. Det kan også være, at du bare har behov for at få skærpet din egen holdning til, hvad der er bæredygtigt. Måske søger du bare mere viden på området. Uagtet så er dette webinar en mulighed for kort at blive ført i ind i nogle af de vigtige områder i arbejdet med bæredygtighed.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du får på webinaret ridset op

  • Hvad begrebet bæredygtighed kan dække over?
  • Hvorfor det er vigtigt at få alle med?
  • Og hvorfor dine kunder kræver handling og transparens?

Om oplægsholder: Stine Hjortshøj Lajer

Dagens oplægsholder, Stine Hjortshøj Lajer, er adjunkt ved IBA Erhvervsakademi Kolding. Stine underviser blandt andet i ledelse af bæredygtighed. Hun har tidligere siddet som udviklings- og innovationschef i en mellemstor dansk entreprenørvirksomhed. Her stod hun for virksomhedens CSR-arbejde, hvilket blev startskuddet til en interesse for, hvordan bæredygtighed kan skabe værdi både for virksomheden og for omverdenen.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA Erhvervsakademi Kolding. Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.