– Videokursus med fokus på Videoproduktion og strategi

Video er et must-have for alle virksomheder og brands, der ønsker at være relevante og moderne.

I dag er video det absolutte foretrukne medieformat for online-seere. Med kurset "Videoproduktion og strategi" får du værktøjer til at kommunikere med din målgruppe via spændende videoer.

Du bliver i stand til at formidle din virksomheds budskab med video. Du lærer, hvordan du opbygger en strategi for din videomarkedsføring, så dit budskab når helt ud til din målgruppe.

På dette videokursus oplever du en god blanding af teori og praksis, så du har mulighed for at afprøve de forskellige teknikker og tricks, der skaber den gode video.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

På dette videokursus lærer du:

 • At opbygge en succesfuld videomarkedsføringsstrategi
 • Om vilkår for brug af video på sociale medier
 • At kommunikere dit budskab via video til din målgruppe
 • At bruge og vælge forskelligt videoudstyr
 • Optagelsesteorier og teknikker til at optage en god video
 • Hvordan du redigerer din video, så den fastholder seeren.

Værdi for virksomheden

 • Du kan fra første dag implementere det, du lærer, i dit daglige arbejde
 • Du kan udvikle strategien for din virksomheds videomarkedsføring
 • Du kan udvælge og anvende de bedste værktøjer til videoproduktion
 • Du kan øge virksomhedens relevans og synlighed på sociale medier.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der allerede har erfaring med udvikling af videomateriale til virksomheden og gerne vil øge dit niveau. Både i forhold til optagelse og redigering.

Derfor forventes det, at du kender lidt til de aktuelle redigeringsprogrammer samt det optageudstyr, du anvender til dagligt og gerne vil bruge fremadrettet.   

Vi sørger for, at du let kan implementere det, du lærer i dit daglige arbejde i din virksomhed. Det er derfor ikke så vigtig, om du bruger din smartphone eller et SLR-kamera.

I forhold til redigering tager vi udgangspunkt i Adobe Premier Pro.

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Adobe Premiere Pro, vil det være en stor fordel, at du sætter dig ind i programmet, så du har kendskab til dets basis funktioner.

Her er links til introduktion til Adobe Premiere Pro:

Udstyr

Til undervisningen skal du sørge for at have følgende udstyr med: En computer med Adobe Premiere Pro installeret og dit eget videokamera. Hvis du bruger andet udstyr (mikrofon, stativ eller lys) til at optage video med, må du gerne medbringe dette – men det er ikke et krav.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Kommunikation og formidling. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Du kan med stor fordel vælge et "Indledende kursus" før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Vi gør særligt opmærksom på, at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs om økonomi og tilskud til din efteruddannelse

Optagelseskrav

Du skal have en gymnasial uddannelse, en grunduddannelse for voksne (GVU), en relevant erhvervsuddannelse (EUD) eller relevant uddannelse på tilsvarende niveau samt minimum 2 års relevant erhvervserfaring for at blive optaget.

Herudover optager vi ansøgere, der har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene. Desuden ansøgere der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Daghold:
2 uger inden studiestart.

Aftenhold:
Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
 • Jane Boysen Damgaard
  Jane Boysen Damgaard
  Uddannelseskoordinator. Diplomuddannelser og Akademiuddannelser
 • Gitte Valentin Sørensen
  Gitte Valentin Sørensen
  Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser