– Videokursus med fokus på Videoproduktion og strategi

Video er et must-have for alle virksomheder og brands, der ønsker at være relevante og moderne.

I dag er video det absolutte fortrukne medieformat for online-seere. Med kurset "Videoproduktion og strategi" får du værktøjer til at kommunikere med din målgruppe via spændende videoer.

Du bliver i stand til at formilde din virksomheds budskab med video. Du lærer, hvordan du opbygger en strategi for din videomarkedsføring, så dit budskab når helt ud til din målgruppe.

På dette videokursus oplever du en god blanding af teori og praksis, så du har mulighed for at afprøve de forskellige teknikker og tricks, der skaber den gode video.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

På dette videokursus lærer du:

 • At opbygge en succesfuld videomarkedsføringsstrategi
 • Om vilkår for brug af video på sociale medier
 • At kommunikere dit budskab via video til din målgruppe
 • At bruge og vælge forskelligt video udstyr
 • Optagelsesteorier og teknikker til at optage en god video
 • Hvordan du redigerer din video så den fastholder seeren.

Værdi for virksomheden?

 • Du kan fra første dag implementere det, du lærer, i dit daglige arbejde
 • Du kan udvikle din virksomheds videomarkedsføringsstrategi
 • Du kan udvælge og anvende de bedste værktøjer til videoproduktion
 • Du kan øge virksomhedens relevans og synlighed på sociale medier

Målgruppe

Dette videokursus er for dig, der enten vil lære, hvordan du kommer i gang med videoproduktion eller allerede har lidt erfaring med området. Du er måske ansat i en kommunikations- eller marketingafdeling, eller du er ansvarlig for virksomhedens online profil og branding. Du ved at videoproduktion er et must-have, du ved bare ikke helt, hvordan du skal gøre.

På videokursuset tager vi udgangspunkt i Adobe Premier Elements. Det er en fordel, du kender lidt til de aktuelle redigeringsprogrammer samt det optage udstyr, du vil anvende - din smartphone eller et SLR kamera.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Kommunikation og formidling. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Du kan med stor fordel vælge et Indledende kursus før eller sideløbende med at du deltager på et fagmodul.

Vi gør særligt opmærksom på at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen. Er det længe siden du sidst har lavet projektarbejde, så er det en rigtig god investering med et Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning. Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs om økonomi og tilskud til din efteruddannelse

Optagelseskrav

Du skal have en gymnasial uddannelse, en grunduddannelse for voksne (GVU), en relevant erhvervsuddannelse (EUD) eller relevant uddannelse på tilsvarende niveau samt minimum 2 års relevant erhvervserfaring for at blive optaget.

Herudover optager vi ansøgere, der har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene. Desuden ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få lavet en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem, og hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering

Ansøgningsfrist

Daghold:
2 uger inden studiestart.

Aftenhold:
Tilmeldingsfristen fremgår af de enkelte hold

Hvis der er ledige pladser optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
 • Jane Boysen Damgaard
  Jane Boysen Damgaard
  Uddannelseskoordinator. Diplomuddannelser samt Akademiuddannelser på aftenhold
 • Gitte Valentin Sørensen
  Gitte Valentin Sørensen
  Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser