Webinar Værktøjskassen til sociale medier

For at arbejde professionelt med sociale medier har man brug for en solid værktøjskasse. Uanset om du skal skrive social medie-venlige tekster, finde de gode billeder, monitorere eller automatisere din arbejdsgang, så findes der et værktøj derud, der kan hjælpe dig. 

Som din guide i social medie-junglen åbner Anita værktøjskassen, og giver dig tips som kan hjælpe dig med store og små udfordringer i hverdagen. Mangler du inspiration, et friskt pust eller vil du bare være sikker på, at du ikke går glip af et genialt værktøj til hverdagen, så er webinaret her for dig. 

Anita har tidligere arbejdet som Head of Social i Bolius og senere som rådgiver på bureauet Operate. I dag er hun selvstændig med specialistområder i neuromarketing og annoncering. Hun står bl.a. bag udgivelsen af den første danske grundbog i digital markedsføring, podcasten Digitale Tanker og findes ofte som oplægsholder på landets største marketingkonferencer. Derudover underviser hun også på IBAs efter- og videreuddannelser.

Vi oplever i øjeblikket problemer med tilmeldingsmodulet. Modtager I mod forventning ikke en bekræftende mail med link til webinaret, så skriv venligst en mail til Andreas Bach-Laursen på abla@iba.dk abla@iba.dk

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA Erhvervsakademi Kolding. Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt

  • Andreas Bach-Laursen
    Andreas Bach-Laursen
    Lektor