Business Danmark Webinar

Tag ansvar for kundeoplevelsen

Bliv klogere på Customer Experience Management og servicedesign i praksis

På webinaret taler Ian Wisler-Poulsen om, hvorfor kundeoplevelser er en så afgørende faktor for virksomheder på tværs af brancher. Ud over bedre økonomi, så giver Ian dig  eksempler på, hvad udbyttet kan være. Det kan f.eks. være ambassadøreffekt og at opgaven bliver lettere at løse. Herudover taler Ian om et perspektiv på service som et samspil mellem ydelser og oplevelser (både rationelle og emotionelle). Og han giver konkrete eksempler på, hvad virksomheden kan gøre for at sikre bedre kundeoplevelser.
Webinaret vil også byde på lavpraktiske case-eksempler fra forskellige virksomheder.

Fakta

Dato: Tirsdag 2. november kl. 10.00-11.00

Du kan tilmelde dig webinaret her>>

På webinaret får du indsigt i:

  • Hvorfor du skal tage ansvar for kundeoplevelsen
  • Hvad det vil sige at arbejde med kundeoplevelser
  • Hvordan du kommer i gang med kundeoplevelsen 

Om Ian Wisler-Poulsen

Ian Wisler-Poulsen, hjælper private og offentlige virksomheder med at skabe bedre oplevelser og forløb for deres ”kunder” – både eksternt og internt. Ian er anerkendt for sine foredrag. Han har været keynote-speaker på adskillige konferencer og holdt oplæg flere steder i Europa og i USA. Endelig er Ian forfatter til flere fagbøger bl.a. ”Grundbog i Servicedesign", som bliver brugt på flere videregående uddannelser heriblandt CBS. Ians 6. bog ”Tag ansvar for kundeoplevelsen” udkom i marts 2021.

Et udvalg af firmaer Ian har hjulpet: Novo Nordisk, Tryg, Folketinget, DR, Louisiana, CBS, Ørsted, ISS, Jeudan, Politiet, Jyske Bank, Comwell, SEAT, Topdanmark, Udlændingestyrelsen, BKI, Fors A/S, Arbejdernes Landsbank, Bestseller, ZOO, Sikkerhedsstyrelsen, Teknisk Landsforbund og flere kommuner (bl.a. København, Frederiksberg og Aarhus m.fl.).

Praktiske informationer

Webinaret er gratis og forbeholdt medlemmer. Er du ikke medlem, kan du også deltage mod at sige ja til at blive kontaktet uforpligtende af Business Danmark om fordelene ved et medlemskab.
Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk

På webinaret deltager både medlemmer og ikke medlemmer, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Webinaret afholdes i Zoom, bliver optaget og kan genses bag medlemlogin efterfølgende.