Skab succesfulde forandringer - kom fra teori til praksis

Til trods for, at der er stadig mere fokus og uddannelse i forandringsledelse, er der stadig 7 ud af 10 forandringsforløb, der IKKE lykkes.

Hvorfor?

Det – og meget mere – dykker vi ned i på dette kursus, hvor du bliver trænet i at gennemføre succesfulde forandringer i dit job som leder.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

De mest afgørende forklaringer på, hvorfor et forandringsforløb ikke lykkes er:
 

 • Det ER svært - og med den hastighed, frekvens og antal forandringer, der er behov for både løbende og på èn gang, så stiger kompleksiteten markant og overblikket forsvinder.
   
 • Håndteringen af den menneskelige faktor er typisk undervurderet - og får vi ikke folk og organisationen med os, så er der stor sandsynlighed for, at de ønskede forandringer løber ud i sandet.
   
 • Afstanden mellem teori og praksis for stor - og der er behov for træning af den tillærte teori, så du som leder langt bedre kan omsætte dine færdigheder til succes i praksis.
   
 • Endelig skal du som leder også finde dit eget afsæt samt styrker og svagheder ind i de forskellige ledelsesroller, der skal anvendes undervejs.
   

Det er disse forhold, vi har fokus på i vores bestræbelser på at hjælpe dig med at skabe succesfulde forandringer. Du skal træne og have personlig indsigt for omsætte teori til praksis.

Vi bruger forandringsspillet Changesetter til - gennem cases og simuleringer - at anvende teorien, og du får svar tilbage på effekten og konsekvenserne af dine beslutninger.

Vi kommer tæt på dig som leder. Du får lavet din egen Insights Discovery personprofil med fokus på din lederprofil. Du får indsigt i, hvor du har dine naturlige styrker og mulige svagheder i relation til de forskellige ledelsesroller i en forandringsproces. Og du får input til, hvordan du arbejder med at forbedre dine styrker og styrke dine svagheder.

Du lærer om:

 • Forandringsprocessen - hvad er typiske forandringscyklus og hvilke håndtag kan du bruge i de forskellige faser, hvordan gør du - og hvad er effekten af de forskellige tilgange.
   
 • Den menneskelige faktor - forståelsen for den menneskelige reaktion på forandringer, og hvordan du kan arbejde med at imødekomme modstand og i bedste tilfælde skabe motivation til en ny adfærd.
   
 • Dine lederroller - med fokus på dine styrker og svagheder i de forskellige roller, der er behov for i forskellige situationer.

Udbytte:

 • Indsigt og træning, der klæder dig på til at gennemføre succesfulde forandringer
   
 • Case og simulering, der viser dig konsekvenserne af dine beslutninger, og skærper dine erfaringer, inden du skal øve dig i praksis.
   
 • Du lærer at tacle og imødekomme den modstand, der stort set altid opstår før og under forandringsforløb.
   
 • Du får dyb indsigt i dine egne præferencer og lederprofil - og hermed kendskab til dine styrker og mulige svagheder, som du skal være opmærksom på som leder.

Målgruppe:

Alle nuværende og kommende ledere - formelle og uformelle.

Dette forløb kan tages som tillæg i direkte forlængelse af Akademi- og Diplomuddannelserne i Ledelse. Forløbet differentierer sig især ved:

 • At anvende spille-simulator, der giver dig mulighed for at omsætte den lærte teori til beslutninger og konsekvenser.
 • At have stort fokus på hvordan du håndterer modstand mod forandringer - får skabt motivation
 • At gå helt tæt på dig som forandringsleder - hvor ligger dine styrker og mulige svagheder.


Modulet kan også tages selvstændigt - uden forudgående deltagelse i ovenstående forløb eller moduler.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til kurset kan ske gebyrfrit indtil 10 dage før undervisningsstart. Herefter fakturerer vi det fulde beløb. Du kan altid overdrage pladsen til en kollega.

Kontakt

 • Gitte Valentin Sørensen
  Gitte Valentin Sørensen
  Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser
 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold