Six Sigma Black Belt kursus

Har du brug for stærke kompetencer til at løse komplekse problemstillinger og forbedringsprojekter, så er Six Sigma Black Belt det helt rigtige kursus for dig.

På kurset bliver du i stand til at gennemføre store, komplekse projekter, hvor der både er fokus på data, forandringer og procesoptimering. Du får et indgående kendskab til DMAIC-optimeringsmetoden og -værktøjerne, og du trænes i programmet Minitab version 15/16.

Black Belt bygger desuden på den viden, som IASSC (International Association for Six Sigma certification) har defineret. 

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlfnr.

Six Sigma Black Belt forudsætter, at du har en Green Belt uddannelse eller en uddannelse på et tilsvarende niveau. Hvis du ikke har det, er der mulighed for at tage denne uddannelse hos IBA Erhvervsakademi Kolding. Læs mere her

I løbet af kurset udarbejder du et projekt, som viser, at du behersker DMAIC-optimeringsmetoden og -værktøjerne. Kurset afsluttes med en skriftlig eksamen.

Et Six Sigma Black belt kursus er bygget op om 5 moduler á 2 dages varighed, og formen veksler mellem gruppearbejde, forelæsning, individuelle opgaver og praktiske øvelser og databehandling. Undervejs får du sparring og feedback fra dine undervisere samt 10 timers online vejledning fra vores Six Sigma konsulenter i projektfasen.

Six Sigma Black Belt kurset afsluttes med en skriftlig eksamen og den officielle certificering under IASSC (International Association for Six Sigma certification).

Efter kurset har du bevis for, at du har gennemført et Black Belt projekt, som viser at du har stærke kompetencer til at løse komplekse problemstillinger og at du kan procesoptimere i din virksomhed.

Optagelseskrav

For at deltage på Six Sigma Black Belt skal du have gennemført et kursus svarende til Six Sigma Green Belt.

Ansøgningsfrist

Hvis der er ledige pladser, optager vi kursister indtil kursets start. Kun hold med ledige pladser bliver vist på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til kurset kan ske gebyrfrit indtil 10 dage før undervisningsstart. Herefter faktureres det fulde beløb. Du kan altid overdrage pladsen til en kollega.

Kontakt

  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold