Lean Green Belt

Lean Green Belt certificeringen er et konkret Lean projekt på Green Belt niveau.

Lean Green Belt klæder dig på til at drive forbedringsprojekter i virksomheden med fokus på at reducere spild og optimere gennemløbstiden.

Du ville kunne gennemføre mellemstore og større optimeringsprojekter, samt sikre korrekt implementering og overlevering til drift.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Udover de gængse Lean værktøjer, arbejder du med teamudvikling og teamroller, så du bliver i stand til at sammensætte et team, optimere nøgleprocesser og fungere som ambassadør for Lean kulturen.

Via projektet skal du dokumentere, at du har arbejdet med at optimere og implementere en proces i din virksomhed, samt de konkrete teorier og værktøjer du har arbejdet med.

Projektet aftales individuelt mellem dig og din virksomhed, og skal efterfølgende vurderes og godkendes af fagrelevante personer. Resultatet af dit projekt bliver godkendt af en leder i din virksomhed, fx din chef eller afdelingsleder.

Er du ledig tager vi udgangspunkt i en fiktiv projektopgave, enten fra dit tidligere job eller anden opgave efter eget valg. Opgaven udvælges i samråd og med kyndig vejledning fra underviseren.

Efter uddannelsen har du bevis for, at du kan håndtere og implementere Lean-processer i din virksomhed, og at du efterfølgende kan være projektansvarlig for Lean-projekter.

Sådan får Brian tid til job, familie og uddannelse

Optagelseskrav

Lean Green Belt gennemføres sideløbende med Akademifaget Lean Ledelse i Praksis. Har du allerede gennemført Lean Ledelse i Praksis på Kolding Erhvervsakademi, kan du melde dig direkte til Lean Green Belt.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til kurset kan ske gebyrfrit indtil 10 dage før undervisningsstart. Herefter fakturerer vi det fulde beløb. Du kan altid overdrage pladsen til en kollega.

Kontakt

  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
Test dig selv: Gæt uddannelsen. Spil med her.