Torsdag den 4. februar 2021

SEOday 2021

Andreas Bach-Laursen står i spidsen, når IBA Erhvervsakademi Kolding sammen med marketingbureaet s360 er vært for SEOday. Landets eneste konference med fokus på SEO.

Og for at gøre det så sikkert som muligt for alle, bliver det den 4. februar 2021 holdt på en helt særlig måde. For mens alle danske oplægsholdere befinder sig i studierne her på IBA i Kolding, vil deltagerne være med hjemme fra arbejdspladserne eller hjemmekontorerne. Her kan de stille spørgsmål til oplægsholderne og mødes i grupper med andre deltagere.

- Vi kommer til at filme og streame konferencen, så det bliver som at være der selv, lyder det fra den begejstrede uddannelsesleder og lektor, Andreas Bach-Laursen.

SEOday 2021

  • Varighed: Kl. 8:30 - 18:00

Kom til SEOday 2021
Torsdag den 4. februar.

SEOday 2021 afholdes online
På grund af Covid-19-situationen kører SEOday 2021 online. Ambitionerne er skyhøje, og vi har planlagt et setup, hvor du som deltager får fuld valuta for pengene og mulighed for at interagere med de andre deltagere og oplægsholdere.

SEOday
SEOday holdes for 6. år i træk af IBA Erhvervsakademi Kolding og performance onlinebureauet s360.

Det ”at blive ven med Google” er steget i popularitet gennem årene, så hvor konferencen begyndte med 80 deltagere i 2016, var der 350 deltagere i 2020.

Konferencen er hvert år indtil nu – blevet holdt på Comwell Kolding og har trukket deltagere fra hele Danmark samt udlandet.

SEOday er den eneste konference i Danmark, som fokuserer 100 procent på SEO.

Læs om de tidligere SEOdays her:

SEOday 2016
SEOday 2017
SEOday 2019 
SEOday 2020

Det bliver næsten som at være der selv

Den kæmpe tekniske satsning hjælper Dansk Video Center (DVC) med. Og herfra fortæller afdelingsleder i DVC Vest, Marcus Mikkelsen, at SEOday kommer til at ligne et tv-show:

- Vi kommer med den helt store udstyrspakke, når vi skal filme SEOday på IBA til februar. Det bliver med kameramænd, teknikere og streamingseksperter. Vi bygger tre studier op på stedet, som vi filmer og klipper fra. Og samtidig vil der komme support, som kan hjælpe deltagerne på telefonen, hvis for eksempel deres lyd driller på hjemmekontoret.

Erfarne folk sørger for teknikken

DVC Vest i Odense er erfarne folk ud i de store tekniske satsninger. De har for nyligt stået bag Det Konservative Folkepartis landsmøde og et tilsvarende landsmøde for Liberal Alliance. Forleden var et filmhold på Rigshospitalet for at filme en kompliceret hjerteoperation, som skulle streames direkte til en stor lægekonference i Israel.

- Vi har gjort det her mange gange efterhånden. Ja - faktisk har vi jo ikke lavet andet siden marts. For hvor vi tidligere blev bedt om at komme og filme live-konferencer for, at de kunne genses og samtidig kunne streames ud til et eksternt publikum, så er selve streamingen jo hovedproduktet i dag, fortæller Marcus Mikkelsen.

SEOday foregår torsdag den 4. februar 2021. Og streames direkte her fra IBA ud til alle deltagere. 18 danske og internationale oplægsholdere sørger for, at der bliver ny og brugbar viden både til nørderne og alle os, der bare vil blive klogere på SEO.

Hovedtalerne er Rand Fishkin fra SparkToro, Martin Splitt fra Google og Jono Alderson fra Yoast.

Læs meget mere om SEOday 2021 her.

Om SEOday 2021

SEOday er Danmarks store inspirations- og netværksdag for alle, der arbejder med at skabe forretninger via søgemaskineoptimering.

Oplægsholdere fra hele verden kommer og giver deres bud på, hvor SEO bevæger sig hen i den nærmeste fremtid.

Som deltager får du en masse ny viden, og så får du mulighed for at netværke og dele viden med andre, der også arbejder med SEO. Du kan deltage uanset, om du er hardcore SEO-haj, eller du mere kommer for at finde ud af, hvad SEO er for en størrelse.

Andreas Bach-Laursen fra IBA og s360 byder velkommen til SEOday torsdag den 4. februar 2021 ONLINE.

Kontakt

  • Andreas Bach-Laursen
    Andreas Bach-Laursen
    Lektor