Webinar SEO 2021

På dette webinar deler Nikolaj Mogensen, Head of SEO hos s360, sine tanker omkring SEO i 2021. På webinaret vil vi komme ind på tre hovedområder:

Den gode SEO strategi: SEO handler om prioritering og i 2021 skal du i den grad vælge, hvor du vil lægge dit fokus, så du ikke spilder tiden, men gør det der giver størst impact. 

Onsite Optimering: Du vil se, hvordan du kan og bør arbejde med content optimering - ikke kun på det enkelte søgeord, men også på relaterede søgeord og synonymer.

Det taktiske valg imellem søgeord og landingssider: Du skal have styr på dit websites arkitektur samt hvilke sider der skal optimeres imod hvilke søgeord - det er forudsætningen for succes med SEO i 2021.

Derudover vil der være tid til spørgsmål og svar.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA Erhvervsakademi Kolding. Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt

  • Andreas Bach-Laursen
    Andreas Bach-Laursen
    Lektor