Google AdWords kursus

Vil du gerne kunne tiltrække flere kunder til din hjemmeside og være synlig over for din målgruppe på det rigtige tidspunkt? Så tag et Google AdWords kursus og lær, hvordan du lægger en solid kampagnestrategi og får det optimale ud af dit annoncebudget.

På vores Google AdWords kursus lærer du at planlægge effektive kampagner, skrive gode, relevante annoncetekster med de rigtige søgeord, samt effektmåle og vedligeholde dine kampagner.

Google’s annonceservice er yderst profitabel, når du først har lært at benytte dig af teknikkerne. Derfor bliver du præsenteret for alle de vigtigste værktøjer og metoder i arbejdet med AdWords, samtidig med at du får rig mulighed for at teste din nye viden af i praksis.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Derfor skal du vælge et kursus i Google AdWords

Google AdWords er en af de mest effektive metoder til at ramme den målgruppe, som allerede efterspørger dine produkter eller services. Når du har helt styr på, hvordan du bruger AdWords annoncering som en del af din online markedsføring, er det yderst effektivt, målbart og ikke mindst profitabelt.  

På kurset opnår du et solidt kendskab til Google AdWords og bliver klogere på, hvordan du sikrer dig de høje og ikke mindst afgørende klikprocenter ved hjælp af Google AdWords’ søgeordsværktøj. Du får også konkrete værktøjer til at kunne arbejde effektivt med re-marketing og Google Shopping.

Det lærer du om:

Kurset i AdWords består af i alt to hele dages undervisning, hvor du blandt andet lærer om:

  • Annonceringsplatforme
  • Opsætning af AdWords kampagner
  • Sporing i AdWords
  • Optimering af AdWords kampagner
  • Display annoncering / YouTube annoncering
  • Google Shopping annoncering.

På vores kursus i Google AdWords vil du desuden få viden og værktøjer, som du kan gå direkte tilbage på arbejdet og bruge.

Læs om den succesfulde konference "SEOday", og tilmeld dig næste års arrangement.

Værdi for virksomheden

På kurset tager vi fat i aktuelle problemstillinger, der giver dig et godt fundament for at træffe det rette beslutninger og skabe markante forbedringer på din AdWords-konto. Kurset er dermed en profitabel investering, som du hurtigt kan tjene hjem igen.

AdWords kurset giver din virksomhed værdi, ved at du;

  • skaber en mere effektiv salgsproces på mindre tid og for færre penge
  • styrker virksomhedens online synlighed og konkurrenceevne

Målgruppe

For at kunne deltage på dette kursus i Google AdWords, skal du have en AdWords-konto, samt adgang til dine kampagner. Kurset er for dig, som allerede har grundlæggende kendskab til Google AdWords og som ønsker at arbejde mere strategisk med online kampagner og annoncering. 

 

Måske er du også interesseret i vores kursus i Google Analytics?

Tag et webinar