GRATIS SEMINAR: Genopdag dine medarbejders ressourcer

Hvis du investerer en eftermiddag, kan vi give dig inspiration til at gå hjem og styrke innovationskraften i din virksomhed fremover.

For dette seminar fokuserer på at involvere ledere og medarbejdere i arbejdsplads-læring. Du kommer til at arbejde med konkrete udfordringer og lade dig inspirere af viden om entreprenørskab og innovation.

For som leder har du altid virksomhedens fremtidige udvikling top-of-mind. Du vurderer løbende, hvordan du bedst navigerer i forhold til den stigende ordremængde. Du gør det i forhold til anvendelse af nye teknologier, i forhold til jeres konkurrenter og i forhold til jeres samarbejdspartnere.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

På den korte bane er den største udfordring ofte at få kvalificerede medarbejdere, som kan bidrage til virksomhedens drift og udvikling. En udfordring - som nu med gode konjunkturer - ser ud til at vokse.

Det er derfor tid til at se indad i virksomheden og genopdage de ressourcer, som du allerede har hos dine nuværende medarbejdere. For sammen kan I udvikle innovationskraften til gavn for hele virksomheden.

Arrangementet afholdes af IBA Erhvervsakademi Kolding og Business Kolding i samarbejde med DPU Aarhus Universitet og Nordisk Samarbejde

Eftermiddagens program:

12:15

Ankomst og let frokost til deltagerne.

12:30

Velkomst ved Vibeke Mølgaard Hansen, HR Coordinator, TRESU Group.

12:35

Introduktion til seminaret ved Maria Marquard. Hun er koordinator for NVL, som er et program for voksenlæring under Nordisk Ministerråd.

12:45

Forskningsprogramleder Ulrik Brandi, fra Institut DPU på Aarhus Universitet, vil introducere forskningsprogrammet Learning, Innovation and Sustainability in Organisations (LISO) og diskutere metoder til, hvordan du som leder kan stimulere innovationskraften i din virksomhed.

13:15

Workshop hvor deltagerne arbejder med spørgsmål stillet af Ulrik Brandi.

13:45

Opsamling på workshoppen ved Ulrik Brandi.

14:15

Pause.

14:35

Udviklingschef Hans Mikkelsen, IBA Erhvervsakademi Kolding, vil med afsæt i et afsluttet udviklingsprojekt under Nordisk Ministerråd, præsentere en model til at organisere og facilitere arbejdspladslæring.

15:05

Læringslaboratorier for ledere. Et koncept der bygger på erfaringer fra det nordiske udviklingsprojekt, som skal videreudvikles i forskningsprogrammet LISO. Oplæg og debat ved Ulrik Brandi og Hans Mikkelsen.

15:35

Afrunding ved Maria Marquard.

15:45

Afslutning på arrangementet.

Kontakt