Business Danmark

Salgsledelse - Business Danmark

Lær at udnytte din virksomheds vækstpotentiale bedre ved at arbejde mere strategisk med dit salg.  

På denne uddannelse sætter vi ekstra fokus på salgsledelse i det strategiske salg. 

I en omskiftelig verden, hvor tingene konstant ændrer sig, ændrer ligeledes kundernes indkøbsstrategi sig. Med udgangspunkt i konklusionerne fra det store danske forskningsprojekt ”Morgendagens Salg” får du indsigt i, hvordan du bedst implementerer de 7 salgsdyder gennem effektiv salgsledelse i en dynamisk verden. Disse salgsdyder skaber øget kundeværdi og øger samtidig din virksomheds kundeorientering. 

I en funktion som salgsansvarlig lærer du også at planlægge og gennemføre salg på både B2B og B2C markedet.

Du får kort sagt en dybdegående viden om de nyeste tendenser og arbejdsmetoder til at vinde nye kunder og samtidig fastholde og øge omsætningen blandt dine eksisterende kunder.

Denne tilmelding er for dig der er i job. Se tilmelding for dig, der er ledig >>

DKK 9.300
Omfang: 10 ECTS
Undervisningsdage:
15/04 2024 kl. 09:00-16:00
16/04 2024 kl. 09:00-16:00
02/05 2024 kl. 09:00-16:00
03/05 2024 kl. 09:00-16:00
13/05 2024 kl. 09:00-16:00
14/05 2024 kl. 09:00-16:00
Eksamen: :
Afholdes den 3. juni 2024
Ansøgningsfrist: 01/04 2024
Prisen er eksklusiv litteratur
Tilmeld

Du får bl.a. viden og forståelse for

 • Grundlæggende viden om praksis og central anvendt teori og metode inden for både strategisk, taktisk og operationel salgsledelse.

 • De ledelsesmæssige krav og forventninger som sælgere, andre afdelinger og øvrige interessenter stiller til ledelse af salget og til salgslederens forskellige opgaver og roller.

 • Have udviklingsbaseret viden om metoder, værktøjer og principper anvendt til rekruttering, aflønning, motivation, fastholdelse, træning og udvikling af den enkelte sælger såvel som den samlede salgsorganisation.

 • Kende principper for salgets organisering samt hensigtsmæssig ansvarsfordeling i salget, herunder anvendelse af mellemhandlere og digitale salgsplatforme.

 • Kende praksis i forhold til salgslederens anvendelse af salgsrapportering, salgsopfølgning og salgsunderstøttende teknologier og have forståelse for de forskellige værktøjers fordele og ulemper.

Værdi for dig

 • Du lærer at tilrettelægge og gennemføre salg på både B2B og B2C markedet.
 • Du får indsigt i, hvordan du bedst muligt kan implementere de forskningsbaserede 7 salgsdyder gennem effektiv salgsledelse.

Værdi for virksomheden

Du bliver styrket i og får redskaber til at kunne tiltrække nye kunder og samtidig fastholde og øge omsætningen blandt de eksisterende kunder i din virksomhed.

Målgruppe

Uddannelsen Strategisk salg – salgsledelse er for dig, der selvstændigt står med ansvaret for at udvikle og optimere salget i din virksomhed gennem egne sælgere eller eksterne forhandlere.

Bemærk

 • Uddannelserne udbydes i samarbejde med Cphbusiness, UCN act2learn Aalborg og IBA Erhvervsakademi Kolding.

 • Når du tilmelder dig en af uddannelserne, giver du samtidig din accept af, at IBA udveksler personoplysningerne fra din tilmelding med Cphbusiness og UCN act2learn Aalborg. Personoplysningerne bruges kun til kursusadministration.

 • Det valgte uddannelsessted varetager orientring og vilkår omkring tilmelding samt fakturering.

 • Personoplysningerne udveksles ligeledes med Business Danmark.

Samarbejdspartnere

Vi er stolte af vores mange samarbejdspartnere, der underviser på uddannelsen. Et samarbejde, som altid sikrer os den nyeste viden på området.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Salg og markedsføring. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Du kan med stor fordel vælge et "Indledende kursus" før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Vi gør særligt opmærksom på, at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

 • Lene Albæk Jensen
  Lene Albæk Jensen
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser & aftenhold
 • Malene Schøning Hansen
  Malene Schøning Hansen
  Uddannelseskoordinator