Bæredygtig virksomhed

Projektledelse

Skab fremdrift i dit projekt og lær at arbejde strategisk med projektet.

Med diplomfaget Projektledelse bliver du i stand til at organisere og lede et projekt. Du bliver rustet til at arbejde med projektledelse uanset, om du er projektleder eller projektdeltager. 

Du bliver givet en række forskellige værktøjer, som en projektleder og projektdeltager kan anvende i arbejdet med projekter. Og så lærer du at sætte dine projekter i systemer og sørge for, at du kommer i mål.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du får bl.a. viden og forståelse for:

  • Bæredygtig indkøbspolitik
  • Leverandørkrav
  • Mærkningsordninger
  • Produktkendskab.

Værdi for virksomheden:

  • Du styrker virksomhedens evne til at gennemføre projekter effektivt.
  • Du inddrager virksomhedens mål, drift, interessenter, økonomi og værdier i din styring af projekter.
  • Du bliver kritisk over for din egen projektledelse og udvikler dig løbende.

Målgruppe

Diplomfaget i Projektledelse er for dig, der ønsker at være en effektiv projektleder eller -deltager. Det er for dig, der har ansvaret eller arbejder med større eller mindre projekter i din virksomhed og ønsker en mere strategisk tilgang til projektledelse.

Niveau

Faget er en del af den merkantile diplomuddannelse. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs om økonomi på din efteruddannelse

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt