Vælg den rette projektlederuddannelse

Her på siden finder du en oversigt over de forskellige uddannelser og kurser i projektledelse, som vi tilbyder på IBA. Vi tilbyder også certificeringer inden for Half Double og PRINCE2®, hvis du ønsker en internationalt anerkendt certificering. Certificeringerne kan du både tage for sig selv eller i forbindelse med vores øvrige kurser og uddannelser.

Få et overblik over vores projektlederkurser- og uddannelser her:

Projektledelse

Med denne projektlederuddannelse får du styrket din værktøjskasse og du lærer, hvordan du igennem løbende risikovurdering og kvalitetssikring opnår succesfuld projektstyring fra start til slut.

Det skarpeste team

Vi har samlet et skarpt team af kursus undervisere, der er parat til at give dig den nyeste og mest kvalificerede viden inden for de mange grene af projektledelse.

Vores undervisere er alle erfarne projektledere, som er pædagogiske praktikere og øvede i at skabe et engageret og afvekslende miljø i læringssituationen med udgangspunkt i lige præcis dine kompetencer.

 • Lars Jespersen
  Lars Jespersen
  Programme Manager
 • Søren Løvlund Mandsberg
  Søren Løvlund Mandsberg
  Lektor
 • Marie Føgh Beirholm
  Marie Føgh Beirholm
  Lektor
 • Niels L. Andersen
  Niels L. Andersen
  Underviser i afsætningsstrategi og markeds- og kulturanalyser.
 • Trine Schøler-Eriksen
  Trine Schøler-Eriksen
  Underviser i Organisation og arbejdspsykologi, Projektledelse samt HR-fag

Projektlederuddannelser på alle niveauer

Uanset dit niveau og erfaring kan du finde et kursus eller en uddannelse, der styrker dine færdigheder og bringer dig et niveau videre. Vores uddannelser og kurser i projektledelse er dermed et vigtigt redskab, der hjælper dig til at kunne håndtere dit projektarbejde bedst muligt.

Din rolle som projektleder er vigtig for virksomheden. Derfor kommer vi ikke kun omkring planlægning og strukturering af projektets aktiviteter på projektlederuddannelserne. Du lærer derimod også, hvordan du motiverer hele teamet, leder en gruppe mennesker og håndterer uforudsete problemer.

Værdi for virksomheden

På IBA Erhvervsakademi Kolding uddanner vi medarbejdere i projektledelse og teamsamarbejde – hvad enten der er tale om projektdeltagere, nye projektledere, erfarne projektledere eller program- og projektchefer.

Vi hjælper også virksomheder med at få udviklet en projektkultur i organisationen, der skaber mærkbare resultater. Uanset hvilken uddannelse eller kursus du vælger, bliver du præsenteret for alle de vigtigste værktøjer og metoder, der gavner dit arbejde med projektledelse i virksomheden.

Kontaktpersoner

 • Gitte Valentin Sørensen
  Gitte Valentin Sørensen
  Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser
 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
Per Hannibal Rasmussen
- Selvom jeg er en erfaren herre, har uddannelsen lært mig meget om store tværorganisatoriske projekter.
Per Hannibal Rasmussen
Business Developing Manager, Rettig ICC