Find din projektlederuddannelse:

Grundlæggende projektledelse

Dette projektlederkursus er for den mindre erfarne projektleder, der ønsker basisviden om planlægning, risikostyring og estimering, samt at få afprøvet de nye værktøjer.

Projektledelse

På dette merkonom kursus i projektledelse lærer du at tage højde for alt i projektet, fra teamdannelser til ressourceallokering, og du bliver i stand til at benytte din teori, samt styringsmodeller i praksis.

Projektstyring i praksis

Med denne projektlederuddannelse får du styrket din værktøjskasse og du lærer, hvordan du igennem løbende risikovurdering og kvalitetssikring opnår succesfuld projektstyring fra start til slut.

PRINCE2® Foundation

Her får du på få dage indblik i denne effektive og skalérbare metode til projektstyring. Den er internationalt anerkendt og kan tilpasses både virksomheder og dit eget projekt.

Det skarpeste team

Vi har samlet et skarpt team af kursus undervisere, der er parat til at give dig den nyeste og mest kvalificerede viden inden for de mange grene af projektledelse.

Vores undervisere er alle erfarne projektledere, som er pædagogiske praktikere og øvede i at skabe et engageret og afvekslende miljø i læringssituationen med udgangspunkt i lige præcis dine kompetencer.

Projektlederuddannelser på alle niveauer

På Erhvervsakademi Kolding har vi uddannelser og kurser i projektledelse på alle niveauer – helt fra projektforståelse for projektmedarbejdere, over grundlæggende projektledelse for mindre erfarne projektledere til akademi- og diplomuddannelser i projektledelse for de mere erfarne projektledere.

Vi tilbyder også certificering inden for PRINCE2®, hvis du ønsker en internationalt anerkendt certificering – både for sig selv eller i forbindelse med vores øvrige kurser og uddannelser.

Kontaktpersoner

 • Gitte Valentin Sørensen
  Gitte Valentin Sørensen
  Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser
 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
 • Erik Gamrath
  Erik Gamrath
  Chefkonsulent, IBA Erhverv
Per Hannibal Rasmussen
- Selvom jeg er en erfaren herre, har uddannelsen lært mig meget om store tværorganisatoriske projekter.
Per Hannibal Rasmussen
Business Developing Manager, Rettig ICC