Vælg den rette projektlederuddannelse

Her på siden finder du en oversigt over de forskellige uddannelser og kurser i projektledelse, som vi tilbyder på IBA. Vi tilbyder også certificeringer inden for Half Double og PRINCE2®, hvis du ønsker en internationalt anerkendt certificering. Certificeringerne kan du både tage for sig selv eller i forbindelse med vores øvrige kurser og uddannelser.

Få et overblik over vores projektlederkurser- og uddannelser her:

Agil projektledelse

Få kendskab til forskellige metoder såsom Scrum og Half Double metoden og lær generelt at arbejde agilt med effektive værktøjer. Kurset har en praksisnær tilgang, hvor du arbejder med din nye viden og værktøjer i forhold til din egen praksis/egne projekter.

PRINCE2® Foundation

PRINCE2® er en internationalt anerkendt metode til at styre projekter. Der er fokus på selve projektets styring, og metoden støtter både projektleder, styregruppen og virksomhedens ledelse, da ledelsen bliver involveret aktivt i projektets gennemførsel.

Projektledelse

Med denne projektlederuddannelse får du styrket din værktøjskasse og du lærer, hvordan du igennem løbende risikovurdering og kvalitetssikring opnår succesfuld projektstyring fra start til slut.

Certificering Projektledelse Half Double™ Foundation - certificering

Half Double er en hybrid-metode, der tager det bedste fra klassisk projektledelse og mixer med agil metode med inspiration fra Lean. Projektledelse baseret på Half Double lægger vægt på tre forhold:

 • Impact
 • Flow
 • Leadership:

Derfor skal du tage en projektlederuddannelse

Uanset dit niveau og erfaring kan du finde et kursus eller en uddannelse, der styrker dine færdigheder og bringer dig et niveau videre. Vores uddannelser og kurser i projektledelse er dermed et vigtigt redskab, der hjælper dig til at kunne håndtere dit projektarbejde bedst muligt.

Din rolle som projektleder er vigtig for virksomheden. Derfor kommer vi ikke kun omkring planlægning og strukturering af projektets aktiviteter på projektlederuddannelserne. Du lærer derimod også, hvordan du motiverer hele teamet, leder en gruppe mennesker og håndterer uforudsete problemer.

Sådan bidrager projektlederuddannelsen positivt til din arbejdsplads

På IBA Erhvervsakademi Kolding uddanner vi medarbejdere i projektledelse og teamsamarbejde – hvad enten der er tale om projektdeltagere, nye projektledere, erfarne projektledere eller program- og projektchefer.

Vi hjælper også virksomheder med at få udviklet en projektkultur i organisationen, der skaber mærkbare resultater. Uanset hvilken uddannelse eller kursus du vælger, bliver du præsenteret for alle de vigtigste værktøjer og metoder, der gavner dit arbejde med projektledelse i virksomheden.

Opnå nye kompetencer med den rette efteruddannelse

På IBA har du mulighed for at tage en række korte kurser af få dages varighed eller du kan vælge at tage et lidt længere forløb og vælge en uddannelse, hvor du bliver opdateret på den nyeste viden inden for dit område. Det giver værdi for både dig og din arbejdsplads.

På uddannelsen får du den nyeste viden inden for dit arbejdsområde og får redskaberne til at kunne implementere nye tiltag eller ændringer. Den information du opnår på uddannelserne bringer fornyet arbejdsglæde og interesse for netop dit felt.

Se vores store udvalg af Korte uddannelser og kurser her.

Karrieremøde & uddannelsesplan

Skal vi hjælpe dig på vej? Så kontakt vores uddannelseskoordinatorer for et gratis karrieremøde. I samarbejde med dig og med udgangspunkt i netop din baggrund og dine ønsker, så udarbejder vi en skræddersyet uddannelsesplan.

Det skarpeste team

Vi har samlet et skarpt team af kursus undervisere, der er parat til at give dig den nyeste og mest kvalificerede viden inden for de mange grene af projektledelse.

Vores undervisere er alle erfarne projektledere, som er pædagogiske praktikere og øvede i at skabe et engageret og afvekslende miljø i læringssituationen med udgangspunkt i lige præcis dine kompetencer.

 • Lars Jespersen
  Lars Jespersen
  Markedschef
 • Søren Løvlund Mandsberg
  Søren Løvlund Mandsberg
  Lektor
 • Marie Føgh Beirholm
  Marie Føgh Beirholm
  Lektor
 • Niels L. Andersen
  Niels L. Andersen
  Underviser i afsætningsstrategi og markeds- og kulturanalyser.
 • Trine Schøler-Eriksen
  Trine Schøler-Eriksen
  Adjunkt

Kontaktpersoner

 • Gitte Valentin Sørensen
  Gitte Valentin Sørensen
  Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser
 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
Per Hannibal Rasmussen
- Selvom jeg er en erfaren herre, har uddannelsen lært mig meget om store tværorganisatoriske projekter.
Per Hannibal Rasmussen
Business Developing Manager, Rettig ICC