Installationsbranchens lederuddannelse

(SLETTET)Organisation og arbejdspsykologi - Installationsbranchens lederuddannelse

Forstå din organisation og hvordan du bedst udvikler den

Har du forståelse for din organisations opbygning og det råderum, som det giver dig som leder? Og har du styr på, hvordan du optimerer og udvikler den for at få en bedre forretning?

I faget Organisation og arbejdspsykologi lærer du din organisation bedre at kende. Du får forståelse for organisationens opbygning og kultur og lærer, hvordan det spiller ind på dens muligheder og begrænsninger og dermed i sidste ende, hvordan du udnytter de organisatoriske ressourcer bedst muligt.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du får kompetencer til at bidrage til organisatorisk udvikling og forandring, så organisationen tilpasser sig omverdenens krav på den bedst mulige måde. Du lærer også om forskellige organisationsformer, kulturforskelle og om opbygning og udvikling af teams.

Fagets indeholder også arbejdspsykologi, hvor du får viden om og metoder til, at skabe høj motivation og trivsel på din arbejdsplads ligesom du også får viden om generelle samarbejdsprocesser.

Dét lærer du om i faget Organisation og arbejdspsykologi

 • Din organisations opbygning, kultur og processer og den betydning det har for dit ledelsesmæssige råderum.
 • Motivation og arbejdspsykologi, som giver dig metoder og redskaber til at højne motivation og trivsel i din virksomhed.
 • Team og teamsamarbejde, hvor du får viden om og redskaber til at opbygge og udvikle effektive teams.

Du og din arbejdsgiver får denne gevinst ved uddannelsen

 • Du styrker virksomhedens økonomiske og konkurrencedygtige situation.
 • Du øger effektiviteten i virksomheden igennem din forståelse for de organisatoriske og psykologiske processer.
 • Du får redskaber til at højne motivation og trivsel i virksomheden.
 • Viden om, hvordan du sammensætter effektive og højt ydende teams.

Niveau

Installationsbranchens lederuddannelse er en del af Akademiuddannelsen i Ledelse. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse.
Hvis du gerne vil tage en hel Akademiuddannelse, kan du tage et ekstra akademifag samt et afgangsprojekt, og dermed få en Akademiuddannelse i Ledelse.

Studieordning

Studieordning pr. 1. januar 2023 

AU i Ledelse (pdf)

Studieordning 2022 revideret juni 2022

AU i Ledelse (pdf)

Studieordning pr. 24. marts 2022

AU i Ledelse (pdf)

 

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

 • Malene Schøning Hansen
  Malene Schøning Hansen
  Uddannelseskoordinator