Organisation, kultur og forandringsledelse

Udforsk din virksomheds organisatoriske sammensætning, grib forandringerne, find nye udviklingsmuligheder og lær at implementere dem med succes.

Med faget Organisation, kultur og forandringsledelse får du forståelse for organisationers opbygning, struktur og kultur og individets rolle heri.

Du får værktøjer, så du kan tage en ledende rolle, når der skal gennemføres forandringer i din virksomhed.

Organisation, kultur og forandringsledelse kan læses som den del af diplomuddannelsen, men kan også læses som et særskilt fag.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

LOGOER: Danish Export association. CBS, Business Danmark, D I Handel, Morgendagens salg

Vi er stolte af vores mange samarbejdspartnere på uddannelsen - et samarbejde som altid sikre os den nyeste viden på området.

Værdi for dig:

 • Du lærer om organisationskultur og adfærd.
 • Du får kendskab til formidling af praksisnære og faglige problemstillinger og løsninger.
 • Du lærer om ledelse af forandringsprocesser - herunder implementering af nye strategier.

Værdi for din arbejdsgiver:

 • Du kan med større succes implementere forandringer i virksomheden.
 • Du kan udvikle din egen arbejdspraksis i virksomhedens ånd.
 • Du forstår organisationens struktur, opbygning og kultur og kan anvende forståelsen til udvikling i virksomheden.

Målgruppe:

Faget er for dig, der ønsker en større forståelse for og succes med implementering af nye tiltag i virksomheden. Du får en bred forståelse af virksomhedens struktur og derfor en god forståelse af virksomheden og medarbejderne som en samlet helhed.

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Salg og markedsføring. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

­

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring (relevant erhvervserfaring dokumenteres via CV). Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt

 • Malene Schøning Hansen
  Malene Schøning Hansen
  Uddannelseskoordinator
Sådan får Brian tid til job, familie og uddannelse