Web Content Designer

Godt indhold er god forretning.

På denne uddannelse lærer du om content marketing og produktion af content, der opbygger relationer og loyalitet – og tiltrækker nye kunder.

Som Web Content Designer har du overblik over virksomhedens samlede kommunikation på nettet. Du forstår at udvikle content marketing strategier og digitalt indhold, der matcher brugernes behov.

På dette content marketing kursus arbejder vi meget praktisk med udvikling af content. Du bliver derfor præsenteret for en lang række værktøjer, som du kan bruge til at producere professionelt indhold – også uden brug af grafiker eller programmør.

OBS! Denne uddannelse er afløst ny uddannelse: Content Marketing Manager.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlfnr.

Trine Ellegaard
- Jeg tvinger mine studerende til at være kreative og udforske stoffet. For når man som menneske finder det, man brænder for, så blomstrer man op og bliver effektiv, og det giver værdi for virksomheden.
Trine Ellegaard
Underviser i kommunikation og content

Du lærer om:

 • Content Marketing
 • E-bøger og digitale magasiner
 • Videoer og podcasts
 • Slidecasts og webinars
 • Billeder og infografik
 • Webjournalistik og blogs
 • Content curation
 • Strategier og planlægning

Det kræver MASSER af træning at få succes med sit digitale indhold. Derfor forventer vi, at du også bruger tid på producere content ved siden af undervisningen. Det skal være konkret indhold, du laver for din virksomhed, og som du får feedback på af din underviser.

Værdi for virksomheden

 • Du arbejder intensivt med virksomhedens indhold på nettet
 • Du udvikler en content (marketing) strategi for virksomheden
 • Din virksomhed er omdrejningspunktet, og du arbejder med din nye viden og den praktiske produktion af content i relation til netop din virksomhed og branche
 • Du styrker din virksomheds markedsføring og konkurrenceevne

Målgruppe

Uddannelsen er for alle, der har interesse for produktion af godt digitalt indhold. Du er måske ansvarlig for virksomhedens online markedsføring eller kommunikation, eller du er selvstændig og gerne vil markedsføre dig effektivt (og billigt) på nettet. Det kan også være, du lever af at rådgive andre virksomheder om deres content og kommunikation på nettet.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Kommunikation og formidling. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Du kan med stor fordel vælge et Indledende kursus før eller sideløbende med at du deltager på et fagmodul.

Vi gør særligt opmærksom på at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen. Er det længe siden du sidst har lavet projektarbejde, så er det en rigtig god investering med et Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning. Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Ansøgningsfrist

Daghold:
2 uger inden studiestart.

Aftenhold:
Tilmeldingsfristen fremgår af de enkelte hold

Hvis der er ledige pladser optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold