Læring har ingen alder. Man bliver aldrig for gammel til at lære noget nyt

Og der er mange gode grunde til at tage efter- eller videreuddannelse. Du kan øge din værdi på arbejdsmarkedet eller få opdateret viden og færdigheder, som betyder, at du lever op til nye kompetencekrav i dit job.

Eller måske er det noget helt tredje, som motiverer dig.

Efter- og videreuddannelse er en investering for både dig og din arbejdsplads. Tiden skal selvfølgelig findes og prioriteres af begge parter. Men når det gælder økonomien til en uddannelse, så er der gode muligheder for at søge om hjælp – både for dig som ansat og for din arbejdsplads. Det gælder uanset om du er ansat privat eller offentlig, og om du har en kort eller lang uddannelse bag dig.

Det kan virke en smule uoverskueligt, hvor og hvordan man søger hjælp. Men enten kan din arbejdsgiver hjælpe dig videre, eller også kan du få svar på dine spørgsmål her hos IBA. Vi har masser af erfaring, som kan guide dig videre til den økonomiske støtte, du har krav på.

Billede af Gitte Valentin

Gitte Valentin Sørensen, uddannelseskoordinator: Vidste du, at rigtig mange, som søger efter- eller videreuddannelse her på IBA, har mulighed for at få økonomisk hjælp til at betale for deres uddannelse? Måske gælder det også for dig. Hvis du er i tvivl om, hvor du kan søge støtte – og hvor meget støtte du kan få - så er du altid velkommen til at kontakte os. Så skal vi nok give et svar. Eller også kan vi hjælpe dig videre, så du hurtigt kan få et overblik over, hvad det betyder for din økonomi at søge en efter- eller videreuddannelse hos os.

Kontaktpersoner

  • Gitte Valentin Sørensen
    Gitte Valentin Sørensen
    Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser
  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold