Ny markedsføringslov 2017

Den 1. juli 2017 forventes en revideret markedsføringslov at træde i kraft. Den vil indeholde en række vigtige ændringer for, hvordan man må markedsføre sine produkter. Blandt andet forventes lempede spamregler at give nye muligheder for markedsføring over for erhvervskunder. Loven får samtidig en ny struktur og helt nye begreber.

Sammen med en af de førende markedsføringsretseksperter, Heidi Højmark Helveg, Partner i advokatfirmaet Horten, har IBA skræddersyet et kursus i markedsføringsret til dig, der arbejder med markedsføring, jura og produktudvikling.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlfnr.

På kurset lærer du bl.a. om:

  • Den nye markedsføringslov 2017.
  • De regler, man som marketingprofessionel bør kende, for at sikre, at ens markedsføring holder sig inden for den gældende lovgivning.
  • Lempede spamregler ved markedsføring over for erhvervskunder.
  • Spamregler, skjult markedsføring, præmiekonkurrencer og andre salgsfremmende foranstaltninger, sammenlignende reklame m.v.

Endvidere får du en række gode råd til, hvordan man håndterer sager ved Forbrugerombudsmanden.

Om underviseren

Heidi Højmark Helveg har arbejdet med markedsføringsret i 15 år. Hun har ført en række principielle sager inden for markedsføringsretten, og har stor erfaring med sager ved Forbrugerombudsmanden. Dette gav blandt andet udslaget til, at hun i 2014 blev udpeget af den daværende Erhvervs- og Vækstminister til det ekspertudvalg, der i 2016 fremkom med forslaget til den nye markedsføringslov.

Ansøgningsfrist

Hvis der er ledige pladser, optager vi kursister indtil kursets start. Kun hold med ledige pladser bliver vist på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til kurset kan ske gebyrfrit indtil 10 dage før undervisningsstart. Herefter faktureres det fulde beløb. Du kan altid overdrage pladsen til en kollega.

Kontakt

  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold