Morten tog master på langdistancen

Det kan lyde som en lang vej til studiestedet, når man bor i Aalborg og tager en uddannelse i Kolding, men sådan er det slet ikke, når man tager sin uddannelse som E-learning.

Morten Toft Otte bor og arbejder i Aalborg, hvor han i sin tid også tog sin bachelor som Global Business Engineer (diplom-ingeniør) på Aalborg Universitet.

Master of Science in International Business (MSc)

Ønsker du at styrke dine lederkompetencer og internationale karrieremuligheder?

Med en Master of Science in International Business får du udvidet og opdateret din nuværende værktøjskasse

Du bliver klædt godt på til at varetage virksomhedens ledelsesmæssige og internationale udfordringer langt ind i fremtiden.

Læs om uddannelsen på iba >>

Eller læs om den online udgave >> 

Billede af Morten

Morten Toft Otte, Aalborg, er netop blevet Master i International Business via E-learning, hvor al udveksling af  materiale og opgaver sker online med IBA i Kolding.

Dimitterede med kappe og hat

Onsdag den 27. juni 2018 kunne Morten så tage kappe og hat på, inden han skulle modtage sit eksamensbevis som nyslået master i International Business ved dimissionsfesten hos IBA Erhvervsakademi Kolding.

Og det var vel at mærke første gang, han var i Kolding i løbet af den tid, han har studeret, og det var såmænd også første gang, at han mødte de undervisere, der under hele forløbet online har forsynet ham med materiale, opgaver og feedback.

E-learning giver fleksibilitet

Det har fungeret rigtigt fint for den 32-årige aalborgenser at tage sin master via E-learning.

- Det kræver en del at læse som E-learning bl.a. god opbakning på hjemmefronten, for det betyder jo, at man læser på skæve tidspunkter som aftener efter arbejde og i weekenderne, men det giver også en kæmpe fleksibilitet for selv at tilrettelægge, hvornår man læser og løser opgaver, siger Morten Toft Otte, der tilføjer:

- Det har fungeret meget fint ift. skolen. Underviserne har været gode til at melde tilbage, og ifm. mit speciale har jeg haft en fantastisk vejleder, som var god til at melde tilbage både ift. hvad, der var godt, og hvad der var skidt.

Kandidat fra IBA og London South Bank University

Morten Toft Otte valgte at tage en international Master for at komme videre med karrieren, og det er allerede sket undervejs. Han blev for fire måneder siden Risk Manager hos Telenor og kom fra en stilling som projektleder i samme firma.

IBA Erhvervsakademi er den eneste videregående uddannelse i Danmark, der udbyder denne form for international undervisning som E-learning. Master-uddannelsen udbydes i samarbejde med London South Bank University, og Morten Toft Otte har således også en kandidatgrad fra London-universitetet. Omkring 60 studerende er i øjeblikket tilmeldt IBAs online uddannelser, oplyser uddannelsesleder Keld Hvam.

03-07-2018

Kontakt

  • Keld Hvam
    Keld Hvam
    Academic Advisor and Developer (E-learning, Bachelor and Master)
Book et karrierermøde