Velfærdsteknologi i praksis

Håndteringen og anvendelsen af velfærdsteknologiens mange muligheder er en vigtig del af plejesektorens daglige arbejde med medarbejdere og borgere.

På akademifaget Velfærdsteknologi i praksis opnår du stærke kompetencer og stor viden inden for den nyeste teknologi. Vi vil arbejde med de typer af teknologier, der eksisterer, og som der arbejdes med i praksis nu og i fremtiden.

Du får et solidt indblik i, hvordan en valgt teknologi kan medvirke til at skabe nye velfærdsydelser og kvalitetsforbedringer for borgere og medarbejdere i social- og sundhedssektoren.

Der vil også være fokus på, hvordan du kan anvende forskellige teknologier i praksis og formidle anvendelsen af relevante og anvendelige velfærdsteknologier til samarbejdspartnere, medarbejdere og borgere.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du lærer om

  • Centrale velfærdsteknologiske teorier, metoder og løsninger
  • Typer af teknologier
  • Fremtidige tendenser inden for velfærdsteknologien
  • Tendensernes indflydelse på udvikling af velfærdsteknologi

Værdi for virksomheden

  • Du bliver i stand til at integrere de nyeste teknologier i dagligdagen på din arbejdsplads
  • Du kan identificere de tendenser inden for velfærdsteknologien, der er relevante for din arbejdsplads

Målgruppe

Uddannelsen i Velfærdteknologi er for dig, der arbejder i plejesektoren, og som ønsker at udvide og udvikle dine kompetencer til at inddrage velfærdsteknologiens mange muligheder i dit daglige arbejde.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Velfærdsteknologi. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Du kan med stor fordel vælge et "Indledende kursus" før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Vi gør særligt opmærksom på, at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Optagelseskrav

Du skal have en gymnasial uddannelse, en grunduddannelse for voksne (GVU), en relevant erhvervsuddannelse (EUD) eller relevant uddannelse på tilsvarende niveau samt minimum 2 års relevant erhvervserfaring for at blive optaget.

Herudover optager vi ansøgere, der har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene. Desuden ansøgere der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Ansøgningsfrist

Daghold:
2 uger inden studiestart.

Aftenhold:
Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.