Akademi- (AU) og merkonomuddannelser

Her finder du akademi- (AU) og merkonomuddannelser i Kolding, Fredericia og Aabenraa. Vælg en specifik linje eller­ sammensæt uddannelsen efter dine personlige behov.

Hvad er en akademiuddannelse (AU)?

En akademiuddannelse er en kort videregående uddannelse, som du deltager i ved siden af dit job.

En akademiuddannelse (AU) er til dig, der allerede har erhvervserfaring og gerne vil have tilført ny viden og kompetencer. Det kan være inden for et område, hvor du allerede har erfaring. Det kan også være, at du har lyst til at udvikle dine kompetencer inden for nye områder.

Èt fag eller en hel uddannelse

En akademiuddannelse læses på deltid og sideløbende med dit job. Du kan læse både om dagen og aftenen, og du kan sammensætte uddannelsen helt efter dine egne ønsker og dit eget tempo. Du kan vælge at læse en hel uddannelse, eller du kan vælge enkelte fag, som giver dig lige den viden, du har brug for. Typisk varer en hel uddannelse 3 år. Læs mere om dine muligheder nederst på siden.

Hvad er en merkonomuddannelse?

Inden for de merkantile akademiuddannelser har du mulighed for at læse en merkonomuddannelse. Du kan kalde dig merkonom, når du har gennemført fag svarende til 40 ECTS-point. På den måde har du mulighed for at sammensætte et uddannelsesforløb, som er skræddersyet til dine karrieremål.

Få overblikket over IBA's akademiuddannelser herunder.