Vækst, innovation og forretningsmuligheder i praksis

Afsøg mulighederne for at skabe vækst, herunder eksponentiel vækst i eksisterende virksomheder via innovation og nye forretningsmodeller. Få viden og forståelse for de udviklingstendenser, som præger samfundet.

Vækst, innovation og forretningsmuligheder i praksis er et valgfag på Akademiuddannelse i Innovation, produkt og produktion. Det tilbydes også som et selvstændigt fag.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du får bl.a. viden og forståelse for

 • Vækst, innovation og forretningsmuligheder i praksis giver dig viden og forståelse for de udviklingstendenser, som præger samfundet (herunder eksponentiel vækst, eksponentielle organisationer, eksponentielt mind-set). 
 • Du får viden om de strategiske innovations- og vækstmuligheder, som findes og forståelse for connectivisme, netværk og relationer som grundlag for vækst, herunder værdien af sociale medier. 

Værdi for dig

 • Du får viden og forståelse for de udviklingstendenser, som præger samfundet (herunder eksponentiel vækst, eksponentielle organisationer, eksponentielt mind-set).
 • Du får viden om de strategiske innovations- og vækstmuligheder, som findes samt forståelse for connectivisme, netværk og relationer som grundlag for vækst, herunder værdien af sociale medier.
 • Du opnår forståelse for økonomiske konsekvenser ved en vækststrategi, herunder forskellige nye finansieringsformer samt forståelse for brug af markedsføring og salg til at understøtte vækststrategien. 

Værdi for din arbejdsgiver

 • Du får redskaberne så du selvstændigt kan opstille et operativt vækstmål, udarbejde en strategi herfor med tilhørendehandlingsplan.
 • Du får den nødvendige forretningsforståelse i forhold til årsager og konsekvenser ved gennemførelsen af en vækststrategi, herunder nye forretningsmuligheder (nye markeder, nye salgskanaler og nye markedsføringsmuligheder).
 • Du får mulighed for at fremlægge og formidle virksomhedens vækststrategi overfor forskellige stakeholders samt afdække og redegøre for de økonomiske aspekter ved gennemførelse af en vækststrategi. 
LOGO: Byg oven på, fagmoduler for faglærte

Byg oven på dit svendebrev med en praktisk uddannelse for faglærte.

En akademiuddannelse gør dig endnu bedre til det, du er god til.

Læs mere om 'Byg Oven På'.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Innovation, produkt og produktion. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Du kan med stor fordel vælge et Indledende kursus før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Vi gør særligt opmærksom på, at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

­

Studieordning

AU i Innovation, produkt og produktion (PDF)

Tidligere studieordning (2020):

​AU i Innovation, produkt og produktion (PDF)

Tidligere studieordning (2017):

AU i Innovation, produkt og produktion (PDF)

Studerende, der har gennemført et eller flere moduler efter en tidligere studieordning, kan afslutte uddannelsen efter disse tidligere regler op til 6 år efter det seneste modul er afsluttet, eller afslutte uddannelsen efter den nye studieordning.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
 • Gitte Valentin Sørensen
  Gitte Valentin Sørensen
  Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser