Strategi i juridisk perspektiv

Undgå juridiske tvister og faldgruber ved at tage højde for dem i strategien.

Faget er et valgfag på akademiuddannelsen i Ledelse.

Vil du gerne kunne vurdere, hvordan eventuelle tvister og problemer kan påvirke virksomhedens strategi, og hvordan det er muligt at undgå dem – så er faget strategi i juridisk perspektiv et meget relevant fag.

Her lærer du blandt andet at forstå forskellen på den juridiske risiko, den strategiske risiko og den omdømmemæssige risiko. Du lærer også at risikovurdere i forhold til forskellige parametre, såsom kreditorer, erstatning, arbejdsgiveransvar med mere.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Uddannelsen udbydes i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter.

Du får bl.a. viden og forståelse for

  • Ud fra en strategisk og forretningsmæssig tilgang til emnet får du overblik over lovgivning, der regulerer virksomheden, herunder kendskab til de kontraktretlige bestemmelser som f.eks. forpligtelser, opsigelse, annullering mv.

Værdi for dig

  • Du bliver i stand til at vurdere hvordan eventuelle tvister og problemer kan påvirke virksomhedens strategi - og hvordan det er muligt at undgå dem.

  • Du lærer bla.a at forstå forskellen på den juridiske risiko, den strategiske risiko og den omdømmemæssige risiko.

  • Du lærer også at risikovurdere i forhold til forskellige parametre, såsom kreditorer, erstatning, arbejdsgiveransvar med mere.

Værdi for din arbejdsgiver

  • Undgå juridiske tvister og faldgruber ved at lære at tage højde for dem i strategien.

Målgruppe

Faget er for dig, der arbejder med at formidle juridiske komplikationer og problemstillinger, og ønsker at blive bedre klædt på til at kunne vurdere, hvordan eventuelle tvister og problemer kan påvirke den overordnede strategi, og forstå forskellen på den juridiske risiko, den strategiske risiko og den omdømmemæssige risiko.

Tag en hel akademiuddannelse (AU)

Du kan tage en hel akademiuddannelse på typisk 2-3 år, enten på daghold eller aftenhold eller en kombination.

Du kan også sammensætte din uddannelse på tværs af retningerne. Se mere om den fleksible akademiuddannelse her

Læs mere om akademiuddannelsen i Ledelse.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Ledelse. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt uddannelsesforløb.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Studieordning

Studieordning pr. 1. januar 2023 

AU i Ledelse (pdf)

Studieordning 2022 revideret juni 2022

AU i Ledelse (pdf)

Studieordning pr. 24. marts 2022

AU i Ledelse (pdf)

 

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

  • Gitte Valentin Sørensen
    Gitte Valentin Sørensen
    Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser
  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
  • Marianne Rasmussen
    Marianne Rasmussen
    Uddannelseskoordinator
Sådan får Brian tid til job, familie og uddannelse