Akademiuddannelse i Ledelse

Ledelse af digital udvikling

Ledelse af digital udvikling er stadig ledelse, som du muligvis allerede kender det. Men det digitale aspekt kræver noget ekstra af dig. For det første skal du kunne vurdere og forstå forretningsbehovet og jeres egen digitale modenhed. For det andet skal du have et digitalt mindset og kunne lede de digitale forandringsprocesser som en kontinuerlig proces – altså som en forandring, der aldrig slutter.

I dette fag får du kompetencer til at styrke din virksomheds arbejde med digital udvikling, og du bliver i stand til at bidrage aktivt til din virksomheds digitale strategi.

Du kan desuden styrke organisationens digitale kompetencer med fokus på udvikling, planlægning og implementering af digitalt understøttede processer.

Faget Ledelse af digital udvikling er et valgfag på Akademiuddannelse i Ledelse, men du kan også læse det som et kursus i sig selv og derved bygge ovenpå en viden, du har i forvejen.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du får bl.a. viden og forståelse for

 • Vurdering af og forståelse for virksomhedens digitale forretningsbehov.
 • Digital strategi og eksekvering.
 • Vurdering af egen virksomheds digitale modenhed.
 • Ledelse af digitale forandringsprocesser som en kontinuerlig proces.
 • Det digitale mindset.

Hvilken viden opnår jeg via faget "Ledelse af digital udvikling"?

Du kender til centrale teorier, begreber og modeller om digitalisering og digital forretningsforståelse – og særligt dem, der har relevant for ledelse og det ledelsesmæssige rum.

Du bliver i stand til at vurdere din virksomheds digitale modenhed og ud fra den træffe bevidste og relevante valg om virksomhedens digitale udvikling.

Værdi for din arbejdsgiver

Når du har læst ledelse af digital udvikling, kan du bidrage til at udvikle virksomhedens digitale forretningspotentiale, og du kan hjælpe med at udfolde udviklingsmulighederne.

Hvilken målgruppe henvender "Ledelse af digital udvikling" sig til?

Faget er for alle, der er interesseret i digital ledelse og organisationsudvikling. Såvel ledere, projektledere, konsulenter, som medarbejdere, der ønsker konkrete redskaber til at forberede og lede forskellige typer af forandrings- og udviklingsprocesser, kan få et rigt udbytte af uddannelsens indhold.

Tag en hel akademiuddannelse (AU)

Du kan tage en hel akademiuddannelse på typisk 2-3 år, enten på daghold eller aftenhold eller en kombination.

Læs mere om akademiuddannelsen i Ledelse

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Ledelse. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt uddannelsesforløb.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Studieordning

Studieordning pr. 1. januar 2023 

AU i Ledelse (pdf)

Studieordning 2022 revideret juni 2022

AU i Ledelse (pdf)

Studieordning pr. 24. marts 2022

AU i Ledelse (pdf)

 

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
 • Gitte Valentin Sørensen
  Gitte Valentin Sørensen
  Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser
 • Lene Albæk Jensen
  Lene Albæk Jensen
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser & aftenhold