Ledelse af bæredygtighed

Vi befinder os i en brydningstid, og bæredygtighed er kommet øverst på dagsordenen. Virksomheder og organisationer har en afgørende rolle i udviklingen af en bæredygtig fremtid, og vi har brug for at tænke ledelse på en ny måde. At tænke bredere og større.

Flere ledere og organisationer har allerede fokus på bæredygtighed og bæredygtig ledelse for at kunne klare sig bedre i fremtiden og stå stærkere - men hvordan får vi bæredygtighed til at blive en integreret del af vores organisation?

I faget ledelse af bæredygtighed får du viden om og konkrete redskaber til at udvikle dit lederskab ud fra en bæredygtighedsforståelse samt involvere medarbejdere og organisation i processen.

DKK 5.900
Omfang: 5 ECTS
Undervisningsdage:
08/03 2022 kl. 09:00-15:15
15/03 2022 kl. 09:00-15:15
21/03 2022 kl. 09:00-15:15
22/03 2022 kl. 09:00-15:15
Ansøgningsfrist: 22/02 2022
Tilmeld

Du får bl.a. viden og forståelse for

 • Begrebet bæredygtighed
 • Cirkulær økonomi
 • FN´s verdensmål
 • Teorier og metoder om bæredygtighed
 • Ledelse af bæredygtighed
 • Inddragelse af medarbejderne.

Værdi for dig

 • Faget giver dig viden om og kompetencer til at lede og udvikle dit lederskab ud fra en bæredygtighedsforståelse.

 • Du lærer, hvordan du inddrager dine medarbejdere i processen og bliver bevidst om, hvordan du formidler bæredygtighed i organisationen.

Værdi for din arbejdsgiver

 • Du hjælper virksomheden med at sætte bæredygtighed på dagsordenen.
 • Du styrker virksomhedens konkurrenceevne ved at arbejde bevidst med ledelse og udvikling.
 • Du udvikler dit eget lederskab til gavn for både medarbejdere og virksomhed.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Ledelse. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt uddannelsesforløb.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Studieordning

Studieordning pr. august 2021

AU i Ledelse (PDF)

 

Tidligere studieordning pr. 6. juli 2020
AU i Ledelse (PDF)

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs om økonomi og tilskud til din efteruddannelse

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
Karrieremøde og uddannelsesplan. Book dit møde her