Akademiuddannelse i Ledelse

Ledelse af bæredygtig udvikling

Vi befinder os i en brydningstid, og bæredygtighed er kommet øverst på dagsordenen. Virksomheder og organisationer har en afgørende rolle i udviklingen af en bæredygtig fremtid, og vi har brug for at tænke ledelse på en ny måde. At tænke bredere og større.

Flere ledere og organisationer har allerede fokus på bæredygtighed og bæredygtig ledelse for at kunne klare sig bedre i fremtiden og stå stærkere - men hvordan får vi bæredygtighed til at blive en integreret del af vores organisation?

I faget ledelse af bæredygtighed får du viden om og konkrete redskaber til at udvikle dit lederskab ud fra en bæredygtighedsforståelse samt involvere medarbejdere og organisation i processen.

Læs "Ledelse af bæredygtighed" som del af Akademiuddannelsen i Ledelse eller som selvstændigt fag.

  • Daghold
  • Aftenhold
DKK 5.900
Omfang: 5 ECTS
Undervisningsdage:
04/10 2023 kl. 09:00-15:15
05/10 2023 kl. 09:00-15:15
11/10 2023 kl. 09:00-15:15
12/10 2023 kl. 09:00-15:15
Ansøgningsfrist: 20/09 2023
Eksamen 31. oktober
Tilmeld
DKK 3.000
Omfang: 5 ECTS
Ansøgningsfrist: 04/04 2023
Undervisning 5-6 tirsdage kl. 18:00 - 21:15. Du modtager velkomstinformation ca. 10 dage før 1. undervisningsaften. Her kan du se hvilken litteratur du skal købe inden holdstart - litteraturudgift udgør ca. kr. 500. Faget afsluttes med mundtlig eksamen senest 30.6.2023 - eksamensdato aftales senest ved studiestart. Hvis du ønsker betaling via faktura, så udstedes og sendes denne sammen med din velkomstinformation - betalingsfrist 14 dage fra udstedelsesdato. En del af faget kan være e-learning. Vi tager forbehold for ændringer.
Tilmeld

Hvilken viden erhverver jeg på faget Ledelse af bæredygtighed?

  • Begrebet bæredygtighed
  • Cirkulær økonomi
  • FN´s verdensmål
  • Teorier og metoder om bæredygtighed
  • Ledelse af bæredygtighed
  • Inddragelse af medarbejderne.

Hvilken viden giver Ledelse af bæredygtighed mig?

  • Faget giver dig viden om og kompetencer til at lede og udvikle dit lederskab ud fra en bæredygtighedsforståelse.

  • Du lærer, hvordan du inddrager dine medarbejdere i processen og bliver bevidst om, hvordan du formidler bæredygtighed i organisationen.

Hvordan kan jeg bruge den nye viden fra uddannelsen på min arbejdsplads?

  • Du hjælper virksomheden med at sætte bæredygtighed på dagsordenen.
  • Du styrker virksomhedens konkurrenceevne ved at arbejde bevidst med ledelse og udvikling.
  • Du udvikler dit eget lederskab til gavn for både medarbejdere og virksomhed.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Ledelse. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt uddannelsesforløb.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Studieordning

Studieordning pr. 1. januar 2023 

AU i Ledelse (pdf)

Studieordning 2022 revideret juni 2022

AU i Ledelse (pdf)

Studieordning pr. 24. marts 2022

AU i Ledelse (pdf)

 

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
  • Dorthe Krogh
    Dorthe Krogh
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser aftenhold

Uddannelseschef

Hold dig opdateret. Tilmeld nyhedsbrev