Digital markedsføring – salg
Styrk salget med digital markedsføring.
Online markedsføring af virksomheden er vigtigere end nogensinde før og er blevet en central del af salgsarbejdet. Arbejder du med salg, vil du på faget digital salg og markedsføring få en grundlæggende forståelse for online markedsføring.
Du vil blive i stand til at håndtere alt fra webanalyse og udvikling af strategier til planlægning og udførelse af konkrete aktiviteter, som kan øge dit salg. Du lærer at planlægge, gennemføre og evaluere dine egne online marketingprojekter og bliver fortrolig med digitale metoder og værktøjer.
Digital markedsføring – salg er et valgfag på Akademiuddannelse i Salg & markedsføring. Det tilbydes også som et selvstændigt fag.
Denne tilmelding er for dig der er i job. Se tilmelding for dig, der er ledig >>
22/01 2024 kl. 09:00-16:00
23/01 2024 kl. 09:00-16:00
01/02 2024 kl. 09:00-16:00
02/02 2024 kl. 09:00-16:00
19/02 2024 kl. 09:00-16:00
20/02 2024 kl. 09:00-16:00
Afholdes den 11. marts 2024

Vi er stolte af samarbejdspartnerne på vores mange uddannelser. Samarbejdet sikrer os altid den nyeste viden på området.
Du får bl.a. viden og forståelse for:
- Digitale strategier og markedsføringsplaner
- Søgemaskineoptimering (SEO)
- Sociale medier
- Social selling
- Digital annoncering
- Webanalyse, tracking og måling af resultater
- Content Marketing
- E-mail markedsføring.
- Den studerende får udviklingsbaseret viden om praksis og anvendt metode og teori i relation til salg og markedsføring.
- Der ud over skal den studerende kunne forstå praksis og de centralt anvendte teorier/metoder og anvendelsen af disse.
Værdi for dig
- Du får viden om almen studieteknik.
- Du får en udviklingsbaseret viden om egen læring og metoder til at fremme studiekompetence.
- Du får forståelse for de centrale teorier og metoder, der knytter sig til at studere på akademiuddannelse, inkl. viden om hhv. kvalitativ og kvantitativ data.
Værdi for din arbejdsgiver
- Den studerende skal kunne anvende centrale metoder inden for projektarbejde
- Den studerende skal kunne indsamle viden vha. søgemaskiner, kunne vurdere og dermed forholde sig kritisk til kilderne samt kunne anvende den nye viden i projektarbejdetsfaser.
Målgruppe
Dette fag er målrettet til dig, der arbejder professionelt med salg og udvikling af kunder og relationer.
Tag en hel akademiuddannelse (AU)
Du kan tage en hel akademiuddannelse på typisk 2-3 år, enten på daghold eller aftenhold eller en kombination.
Du kan også sammensætte din uddannelse på tværs af retningerne. Se mere om den fleksible akademiuddannelse her
Læs mere om akademiuddannelsen i Salg og markedsføring - med speciel fokus på salg
Niveau
Faget er en del af Akademiuddannelsen i Salg og markedsføring. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.
Du kan med stor fordel vælge et "Indledende kursus" før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.
Vi gør særligt opmærksom på, at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen.
Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.
Økonomi & Tilskud
Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.
Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?
Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.
Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.
Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.
Realkompetencevurdering
Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.
Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.
Afmeldingsbetingelser
Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.
Ved dokumenteret sygdom, afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.
Kontakt
-
-
-
Gitte Valentin SørensenUddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelserTlf.: +45 72 11 82 63
-