Dataanalyse med Google Analytics

Dataanalyse

Hvis du arbejder med digital markedsføring, så er data en uundværlig kilde til at måle, vurdere, prioritere og udvikle din marketingindsats. Med dataanalyse får du indsigt i hvordan du kan optimere din markedsføring på et reelt grundlag og ikke ”bare” baserer det på mavefornemmelser.

Dataanalyse er et valgfag på Akademiuddannelse i Salg & markedsføring. Det tilbydes også som et selvstændigt fag.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Hvad lærer du i faget dataanalyse?

I faget dataanalyse vil du lære, hvordan du får opsætter og analyserer trafikken på din hjemmeside med forskellige værktøjer. I undervisningen vil der især være fokus på overgangen til Google Analytics 4 og de konsekvenser og nye muligheder det giver dig for at måle på effekten af din digitale markedsføring og annoncering og at analyserer din hjemmesidetrafik.

Du får bl.a. viden og forståelse for disse digitale discipliner

  • Google Analytics 4.
  • Opsætning af Google Analytics og Tag Manager.
  • Rapporter i Google Analytics.
  • Databehandling.

Hvem henvender faget Dataanalyse sig til?

Uddannelsen er for alle, der arbejder med virksomhedens markedsføring og ønsker en praktisk tilgang til analyse af markedsføringsdata og udviklingen af sin markedsføring.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Salg og markedsføring. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Du kan med stor fordel vælge et "Indledende kursus" før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Vi gør særligt opmærksom på, at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold