Akademiuddannelse i Bæredygtighed og grøn omstilling

Bæredygtig digital transformation

I faget bæredygtig digital transformation får du viden om og kompetencer til at arbejde databaseret og benytte digitale og nye teknologiske muligheder til at understøtte virksomhedens bæredygtige udvikling.

Du bliver i stand til at pege på områder, hvor teknologi og data kan højne virksomhedens bæredygtighed og støtte den grønne omstilling.

Læs faget som del af Akademiuddannelse i Bæredygtighed og grøn omstilling eller som et selvstændigt fag.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Dét lærer du om i faget Bæredygtig digital transformation

I bæredygtigdigital transformation får du viden om, hvordan teknologi og data kan støtte virksomhedens grønne omstilling. Du får også forståelse for hvordan teknologiske muligheder kan påvirke virksomhedens bæredygtige udvikling og forretning.

I faget får du:

 • Viden om hvordan teknologi kan understøtte bæredygtighed og FN´s verdensmål.
 • Viden om, hvordan data kan anvendes til at støtte den grønne omstilling.
 • Forståelse for, hvordan teknologiske muligheder kan påvirke virksomhedens bæredygtige udvikling og forretning.

Skab værdi for din arbejdsplads

Hvordan gavner det min arbejdsplads, at jeg deltager i Bæredygtig digital transformation?

 • Du kan anvende relevant teknologi til at understøtte virksomhedens bæredygtige målsætninger.
 • Du kan kortlægge teknologier, som kan være med til at forbedre virksomhedens forretningsprocesser og dens bæredygtige profil og produkter.
 • Du kan anvende data til at synliggøre bæredygtige tiltag og støtte beslutninger om virksomhedens bæredygtige aktiviteter.

Målgruppe

Bæredygtig digital transformation er for dig, som vil have viden om, hvordan ny teknologi og data kan bidrage til virksomhedens arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Bæredygtighed og grøn omstilling. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt fag.

Studieordning

Studieording pr. 1. maj 2023

AU i Bæredygtighed og grøn omstilling (PDF)

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

 • Gitte Valentin Sørensen
  Gitte Valentin Sørensen
  Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser
 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold