Afgangsprojekt i Ledelse

Sidste skridt mod din akademiuddannelse (AU) i Ledelse er dit afgangsprojekt.

Afgangsprojektet er obligatorisk, og her skal du vise, at du på et systematisk og analytisk grundlag kan gennemføre en praksisorienteret opgaveløsning. Projektet tager udgangspunkt i de fagmoduler, du har arbejdet med i løbet af din uddannelse.

  • Daghold
  • Aftenhold
DKK 7.000
Omfang: 10 ECTS
Ansøgningsfrist: 06/11 2023
Tilmeld
DKK 7.000
Omfang: 10 ECTS
Ansøgningsfrist: 01/02 2024
Vejledningsaften torsdag den 22.2.2024 kl. 18:00 - senest 21:15, derefter vejledning efter aftale med din vejleder. Du modtager velkomstinformation ca. 10 dage før vejledningsaftenen. Her kan du se hvilken litteratur du skal købe inden holdstart - litteraturudgift ca. kr. 500. Afgangsprojektet afsluttes med mundtlig eksamen senest 30.6.2024 - eksamensdato aftales senest ved studiestart. Hvis du ønsker betaling via faktura, så udstedes og sendes denne sammen med din velkomstinformation - betalingsfrist 14 dage fra udstedelsesdato. Vi tager forbehold for ændringer.
Tilmeld

Om afgangsprojektet

Dit afgangsprojekt i Ledelse er individuelt, og danner grundlag for en mundtlig eksamen med ekstern censur.

Afgangsprojektet sættes i gang med en halv dags undervisning, hvor du sammen med andre, som også skal i gang med at skrive afgangsprojekt, får undervisning i, hvordan et afgangsprojekt bygges op, hvad det skal indeholde osv.

På IBA har vi fokus på individuel vejledning, så vi kan være så tæt på dig og dit projekt som muligt. Efter undervisningen får du tildelt en vejleder, som følger dig og dit projekt frem til den mundtlige eksamen. Vejlederen har fokus på dig og din problemstilling og kan tilbyde dig 3 vejledningssamtaler af en times varighed.

Ud over vejledning har du også adgang til en læringsportal, hvor du finder nyttige videoer og alt det materiale, du har brug for til dit afgangsprojekt.

Christian Diercks-Misch
- Helt konkret kan jeg se, at jeg bruger gennemsnitligt 60 færre timer på en 16 ugers vagtplan, end mine kolleger gør.
Christian Diercks-Misch
Butikschef hos Maxi Zoo i Haderslev
Læs hvordan Christians lederuddannelse har gjort ham langt mere effektiv

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Ledelse. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt uddannelsesforløb.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Studieordning

Studieordning pr. 1. januar 2023 

AU i Ledelse (pdf)

Studieordning 2022 revideret juni 2022

AU i Ledelse (pdf)

Studieordning pr. 24. marts 2022

AU i Ledelse (pdf)

 

Optagelseskrav

Du skal have en gymnasial uddannelse, en grunduddannelse for voksne (GVU), en relevant erhvervsuddannelse (EUD) eller relevant uddannelse på tilsvarende niveau samt minimum 2 års relevant erhvervserfaring for at blive optaget. Relevant erhvervserfaring dokumenteres via CV.

Herudover optager vi ansøgere, der har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene. Desuden ansøgere der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
  • Gitte Valentin Sørensen
    Gitte Valentin Sørensen
    Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser
  • Lene Albæk Jensen
    Lene Albæk Jensen
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser & aftenhold

Undervisere

  • Ann Damgaard
    Ann Damgaard
    Lektor
  • Benny Allerup Gammelgaard
    Benny Allerup Gammelgaard
    Seniorkonsulent
  • Pernille Christensen Norbeck
    Pernille Christensen Norbeck
    Projektansat underviser indenfor ledelse og HR
  • Stine Hjortshøj Lajer
    Stine Hjortshøj Lajer
    Lektor
Troels Rasmussen
- Hvis ikke jeg havde fået den her lederuddannelse, så havde jeg mødt for mange nederlag undervejs. Så er jeg ikke sikker på, at jeg ville have været leder den dag i dag.
Troels Rasmussen
Leder for Søfragt import Gateway afdelingen hos DSV
Læs hvad lederuddannelsen betød for Troels >>
Bæredygtighed skal skabe værdi for virksomhederne