Akademiuddannelse i Informationsteknologi

Anvendelse af kunstig intelligens (AI)

Bliv en del af spændende og voksende verden af kunstig intelligens og dens anvendelser i forskellige brancher.

Akademifaget "Anvendelse af kunstig intelligens" er et fag på akademiuddannelsen i Informationsteknologi.

Dette fag er målrettet til mennesker, der arbejder med kommunikation og markedsføring i små og mellemstore virksomheder, som ønsker at lære om anvendelse af AI i deres arbejde.

I dette fag vil du lære at anvende AI til at løse specifikke problemer og udvikle mindre moduler ved hjælp af en agil tilgang til udviklingen. Du vil også lære at indgå i et udviklingsteam, der anvender AI, og formidle processen og AI-teamets arbejde til samarbejdspartnere.

Faget indeholder en bred vifte af metoder og teknikker, som anvendes i AI og vil omfatte en gennemgang af de grundlæggende koncepter og værktøjer. Du vil også lære at opstille kriterier for valg af værktøjer til en konkret opgave og teste mindre moduler.

Kurset vil være opbygget af både teoretisk og praktisk undervisning, og du vil have mulighed for at arbejde med dine egne AI-projekter og få løbende feedback. Du vil også have mulighed for at samarbejde med andre studerende i udvikling af AI-projekter og opbygge dit netværk inden for feltet.

Anvendelse af kunstig intelligens (AI) er et valgfag på Akademiuddannelse i Informationsteknologi. Det tilbydes også som et selvstændigt fag.

DKK 9.300
Omfang: 10 ECTS
Undervisningsdage:
18/03 2024 kl. 09:00-15:15
19/03 2024 kl. 09:00-15:15
02/04 2024 kl. 09:00-15:15
03/04 2024 kl. 09:00-15:15
08/04 2024 kl. 09:00-15:15
09/04 2024 kl. 09:00-15:15
15/04 2024 kl. 09:00-15:15
16/04 2024 kl. 09:00-15:15
Eksamen: :
1. maj
Ansøgningsfrist: 04/03 2024
Tilmeld

Du vil opnå følgende færdigheder og kompetencer:

  • At anvende AI i relevante kontekster til at løse specifikke problemer.
  • At benytte en agil tilgang til udviklingen af AI-løsninger.
  • At udvikle mindre moduler, der kan testes og evalueres.
  • At formidle anvendelsen og mulighederne ved AI både generelt og specifikt inden for din specialisering til samarbejdspartnere.

Opnå viden og færdigheder inden for AI-implementering og agil udvikling

Efter at have gennemført dette fag vil du have en solid forståelse af, hvordan AI kan anvendes i praksis og være i stand til at anvende dine færdigheder i dit arbejde. Du vil også have fået en række værktøjer og metoder, der kan hjælpe dig med at udvikle og implementere AI-løsninger i din virksomhed.

Grib muligheden for at tilmelde dig dette fag og styrk dine evner inden for anvendelsen af kunstig intelligens. Bliv en del af den dynamiske og hastigt voksende AI-industri.

Hvem henvender faget Anvendelse af kunstig intelligens sig til?

Faget henvender sig til dig, der arbejder med kommunikation og markedsføring i små og mellemstore virksomheder. Du er måske marketingchef, kommunikationsmedarbejder eller projektleder, der ønsker at lære mere om, hvordan kunstig intelligens kan anvendes til at forbedre dine arbejdsprocesser og løse specifikke problemer i din virksomhed.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Informationsteknologi. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Du kan med stor fordel vælge et "Indledende kursus" før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Vi gør særligt opmærksom på, at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Studieordning

Studieordning pr. august 2022

AU i Informationsteknologi (PDF)

Tidligere studieordning pr. april 2019

AU i Informationsteknologi (PDF)

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Uddannelseschef

  • Andreas Bach-Laursen
    Andreas Bach-Laursen
    Lektor og uddannelsesleder

Undervisere

  • Jesper Outzen
    Jesper Outzen
    Underviser i digital markedsføring, kommunikation og kunstig intelligens