Integreret markedskommunikation

Der er mange muligheder for at kommunikere og være i dialog med sine kunder – og der bliver flere og flere.

På dette fag, der er et retningsfag på diplomuddannelsen i kommunikation, lærer du, hvordan du skaber værdi med kommunikation til og fra markedet ved at bruge forskellige metoder effektivt. Derfor lærer du om forskellen på taktik og strategi, og du får kendskab til alle de muligheder, der i dag er for at kommunikere både digitalt og offline.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du lærer om:

  • Kommunikationsstrategi og -planlægning
  • Marketingkoncepter og strategi
  • Målanalyser
  • Planlægning og budget
  • Branding, PR, sponsering, medieplanlægning, sociale medier
  • Medieplanlægning, offline advertising, pressehåndtering, sponsering, events, direct marketing, online kommunikation.

Værdi for virksomheden:

  • Du lærer at planlægge markedskommunikation.
  • Du skaber værdi for virksomheden ved ikke bare at kommunikere til målgruppen, men også inspirere til dialog med kunderne og andre stakeholdere.
  • Du kan udvikle virksomhedens brand.

Niveau

Faget er en del af diplomuddannelsen i Kommunikation. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs om økonomi på din efteruddannelse

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring. Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt

Merete Engel
- Jeg vil have papir på det, jeg kan, og derfor tog jeg en kommunikationsuddannelse. Nu har jeg øget min markedsværdi.
Merete Engel
Udviklingskonsulent, Jyske Bank