På den Merkantile diplomuddannelse får du uddybet din viden om teorier og metoder i relation til det merkantile område og du lærer at vælge relevante løsningsmodeller. Du vælger selv, hvordan du vil sammensætte din uddannelse. Du kan desuden løbende få sparring og rådgivning i studievejledningen.

Bæredygtighed skal skabe værdi for virksomhederne

Uddannelsens opbygning

Du kan vælge mellem fire retninger på den Merkantile diplomuddannelse. Det betyder, at du kan skræddersy dit forløb præcis efter dit ønskede fokusområde.

Alle fire retninger består af de samme to obligatoriske fag, samt et afgangsprojekt. Bemærk desuden at du har mulighed for at vælge valgfag fra andre fagområder, samt at rækkefølgen på uddannelsens fag er underordnet.

Klik på de forskellige retninger, for at læse mere om forløb, fag og indhold på den enkelte diplomuddannelse.

Diplomuddannelserne består af:

To obligatoriske fag svarende til 15 ECTS
Retningsfag og valgfag svarende til 30 ECTS
Et afgangsprojekt svarende til 15 ECTS

Forløb på Almindelig retning:

Obligatoriske fag – i alt 15 ECTS

Valgfrie fag – vælg 30 ECTS:

Afgangsprojekt – 15 ECTS

Bemærk at du på Almindelig retning har mulighed for at vælge fag fra andre fagområder, dog højst 10 ECTS. Valgfagene afhænger udelukkende af dit valgte fokusområde på uddannelsen.

Når du har afsluttet 60 ECTS, er du diplomuddannet. Det svarer til en mellemlang videregående uddannelse som fx en bachelor eller en HD.

Læs hvorfor diplomuddannelsen er et godt alternativ til HD

Pris

Den samlede pris for uddannelsen er ca. DKK 63.600.

Tag et webinar

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring (relevant erhvervserfaring dokumenteres via CV). Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Kontaktpersoner

  • Malene Schøning Hansen
    Malene Schøning Hansen
    Uddannelseskoordinator
Sådan får Brian tid til job, familie og uddannelse