MBA’er fortsætter med at mødes

Man bliver aldrig færdig med at lære. Og da slet ikke af hinanden.

Derfor mødes både færdiguddannede MBA’er og studerende, der er i gang med uddannelsen, i det faglige og sociale alumne-netværk, som IBA Erhvervsakademi Kolding lægger lokaler til.

MBA-uddannelsen

Executive MBA rummer 9 fagmoduler og en afsluttende hovedopgave. De er delt op på trimestre, som hver varer fire måneder.

Den skal tages på maksimalt 5 år. Mange ledere vælger dog at tage uddannelsen på to år.

Læs mere om Executive MBA 

Pauline Jakubowska er en af dem, som deltog, da alumne-netværket samledes for første gang siden corona-nedlukningen. Hun er HR-ansvarlig hos PM Group i Odense, og hun har netop gjort sin MBA færdig.

- Mens man tager sin MBA, er man bare så glad for at lære noget nyt og mødes med de andre i et meget intens forløb, så derfor kan det godt være lidt at et antiklimaks, når det stopper. Derfor er det rart at kunne samles i et netværk, hvor vi fortsat kan mødes omkring ny viden, og hvor alle har det samme udgangspunkt – at vi har taget en MBA eller er i gang med det, fortæller Pauline.

MBA-netværket mødes to gange årligt omkring et fagligt oplæg, der præsenterer den nyeste viden inden for et relevant emne. Derudover er der selvfølgelig masse af tid til både at diskutere og dele erfaringer.

- Netværket understøtter den livslange læring, fastslår Course Manager Lars Jespersen fra IBA. Han uddyber:

- Deltagere har så mange kompetencer, de kan sætte i spil i forhold til hinanden. De har alle et MBA-forløb som udgangspunkt, så det udbytte, som de har af netværket, kan de bruge direkte i deres hverdag. Og så har de jo det fællesskab, at de alle sammen har et tilknytningsforhold til IBA gennem deres uddannelse.

Alumne-netværket er åbent for alle, som har taget eller er ved at tage en MBA-uddannelse på IBA Erhvervsakademi Kolding.

19/08/2022

Kontakt

Lars Jespersen
- Det er en vigtig del af MBA-uddannelsen, at man også får mulighed for at deltage i et fagligt og socialt netværk med andre, der har samme baggrund som dig selv. Det betyder, at en MBA her hos os rækker ud over de to år, som det tager at bestå uddannelsen.
Lars Jespersen
Uddannelseschef