Master of Business Administration (Executive)

Human Resource Management

Medarbejderne er en uundværlig ressource for virksomheden, og derfor er det vigtigt at arbejde strategisk og målrettet med Human Resource Management.

På dette forløb får du en dybdegående viden om HR-discipliner og om planlægning, finansiering, udvikling og motivation på både et strategisk og praktisk niveau.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du lærer om

  • Strategisk udvikling og implementering af HR
  • HRM i en social kontekst
  • HRM i den moderne virksomhed
  • Motivation og udvikling af medarbejdere
  • International HRM

Værdi for virksomheden

  • Du kan analysere og vurdere HR i praksis i virksomhedens hverdag
  • Du kan bidrage til udviklingen af HR-områderne i din virksomhed
  • Du styrker arbejdet med virksomhedens vigtigste ressource.

Målgruppe

Executive MBA er til dig, der vil være attraktiv i internationalt orienterede miljøer. Som vil være i stand til at tage værdiskabende, rigtige beslutninger og reagere på forandringer og nye tendenser. Det er til dig, der vil arbejde seriøst med din egen udvikling og kvalificere dig inden for ledelse med relevante og moderne værktøjer til at påvirke og udvikle organisationer og mennesker i et internationalt perspektiv.

Flexible executive learning

Du får et eksamensbevis, når det enkelte fag bestås, men tager du alle 4 fag, får du tildelt et ”PG Certificate in business administration”.
De 4 fag indgår i en fuld executive MBA uddannelse – så der er mulighed for at tage sin uddannelse trin for trin – det kalder jeg ”flexible executive learning”.

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om uddannelsen eller hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Lars Jespersen.

Du kan udfylde kontaktformularen herunder, så kontakter Lars dig. Du kan også ringe til Lars på 24 29 70 31 eller sende ham en mail.

Udfyld kontaktformularen, så hører du fra Lars


Ruben Mejer og Gorm Carson
En International Executive MBA er en fleksibel uddannelse. Vidste du, at du kan gennemføre den Internationale Executive MBA i dit eget tempo? Det har for eksempel Ruben Mejer og Gorm Carson valgt at gøre.
Ruben Mejer og Gorm Carson
MBA studerende
Læs hvordan Ruben og Gorm bruger MBA uddannelsen

Kontakt