Executive MBA

I dag er det vigtigere end nogensinde, at ledere kan navigere hjemmevant på den internationale scene, som er i konstant forandring. Det er vigtigt at være på forkant med de mange forandringer – og ikke mindst at forstå dem.

En Executive MBA-uddannelse giver dig ledelseskvalifikationer på et højt niveau og gør dig i stand til at lede din virksomhed og dine medarbejdere sikkert og professionelt.

Uddannelsen udbydes i samarbejde mellem Coventry University Business School i England og IBA Erhvervsakademi Kolding.

LÆS ALT OM UDDANNELSEN, OG ANSØG HER >>

Uddannelsens opbygning

  • Uddannelsen er normeret til 2 år fordelt på tre semestre per år
  • Forløbet består af 9 fagmoduler og en afsluttende hovedopgave
  • Der tages 2 moduler samtidigt over et forløb på 10-12 uger
  • Hvert modul består af ca. 30 kontakttimer, inklusive ca. 10 timers online support og 120 selfdirected studietimer
  • Hvert modul afslutter du med en skriftlig opgave, præsentation eller eksamen
  • Uddannelsen svarer til 90 ECTS point og der undervises og afprøves på engelsk

Gratis inspirationsmøde

Vil du høre om Executive MBA uddannelsen er noget for dig? Så kan du komme til et gratis inspirationsmøde den 6. juni i Kolding.

Læs mere og tilmeld dig her >>

Hør Lars Jespersen fra IBA fortælle, hvilke værdier en Executive MBA giver dig

Strategi, ledelse, HRM og økonomi er nøglen til succes i virksomheden og derfor har uddannelsen særligt fokus på de områder. Som leder er det vigtigt at besidde den nyeste viden inden for centrale ledelseselementer og at træffe de rigtige beslutninger og tiltag under konstante forandringer.

De kompetencer får du med en Executive MBA, som du læser på deltid ved siden af dit job. Samtidig får du værktøjer, teorier og metoder, der kan udvikle dig og din virksomhed både nu og fremover.

Jobmuligheder

Er du i eller på vej til en stilling på ledelsesniveau og ønsker du at fremme din karriere? Med en Executive MBA er du godt rustet til lederstillinger i en international forretningsverden.

Coventry - et top moderne universitet

IBA’s samarbejdspartner, Coventry University, er i Guardian league tables 2017 udnævnt som det bedste nye universitet i Storbritannien, og universitetet bliver i Complete University Guide vurderet som Storbritanniens ledende moderne universitet.

Desuden har Coventry fået tildelt en 13. plads i 'Guardian University Guide' i 2019 ud af 121 universiteter i Storbritannien.

Coventry University har en moderne tilgang til læring, hvor de lytter meget til de studerende og bringer nye former for pædagogik i spil. Der er også stort fokus på, at studierne kan bruges i praksis og støtter de studerendes karriere.

Læs mere om Coventry University.

Kontakt

Martin Aadahl
- Det fungerer godt med sammenspillet med Coventry University og at undervisningen er på engelsk. Det giver en ekstra faglig dimension til uddannelsen, og det er i mit tilfælde brugbart i mit daglige arbejde. Jeg har flyttet mig fra den specialiserede salg/marketing rolle som jeg havde, til et mere overordnet strategisk og ledelsesmæssigt niveau.
Martin Aadahl
Hotel Director
LEGOLAND Billund Resort