Business Danmark

Marketingledelse og konceptudvikling - Business Danmark

Bruger I den rigtige markedsføringsstrategi? Og virker den?

Vi lever i en verden, hvor konkurrencen er stigende, og markederne konstant udvikler og ændrer sig. Derfor er det vigtigere end nogensinde før, at din virksomheds markedsføring er spot on.

På uddannelsen i Marketingledelse og konceptudvikling lærer du at afdække din virksomheds marketingbehov. Du lærer at sætte gang i udviklingen i din virksomheden og at lede dine medarbejdere i takt med forandringen.

Du får forståelse for marketingledelse og konceptudvikling, og du lærer at implementere vigtige værktøjer i din marketingstrategi såsom digitalisering og segmentering.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du får bl.a. viden og forståelse for

 • Din virksomheds marketingbehov
 • Sammenhænge mellem din virksomheds overordnede strategi og marketingstrategien
 • Marketingledelse samt tilrettelægning og gennemførelse af konceptudvikling og nye marketingtiltag
 • Segmentering
 • Din virksomheds værditilbud og produkter.

Værdi for virksomheden

 • Du bliver klædt på til at kunne se marketing i en større sammenhæng, og forholde marketingfunktionens rolle til andre funktioner i din virksomhed.
 • Du vil kunne reflektere over din virksomheds markedsføring, og dermed sørge for at al jeres markedsføring er velovervejet og holdbar på længere sigt.
 • Du vil kunne lede jeres marketingindsats og sørge for, at den gennemføres i tråd med virksomhedens strategi.

Målgruppe

Du skal tage uddannelsen i Marketingledelse og konceptudvikling, hvis du ønsker en generel forståelse for ledelse inden for marketing, udvikling og branding. På uddannelsen lærer du bl.a. om sammenhængene mellem segmentering, værditilbud og produkter. Du får desuden viden om, hvordan digitalisering kan indgå i din virksomheds marketingstrategi.

Bemærk

 • Uddannelserne udbydes i samarbejde med Cphbusiness, UCN act2learn Aalborg og IBA Erhvervsakademi Kolding.

 • Når du tilmelder dig en af uddannelserne, giver du samtidig din accept af, at IBA udveksler personoplysningerne fra din tilmelding med Cphbusiness og UCN act2learn Aalborg. Personoplysningerne bruges kun til kursusadministration.

 • Det valgte uddannelsessted varetager orientering og vilkår omkring tilmelding samt fakturering.

 • Personoplysningerne udveksles ligeledes med Business Danmark.

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Salg og markedsføring. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

­

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt

 • Lene Albæk Jensen
  Lene Albæk Jensen
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser & aftenhold
 • Malene Schøning Hansen
  Malene Schøning Hansen
  Uddannelseskoordinator