AU i Finansiel rådgivning

Markeds- og forretningsforståelse af ejendomsmæglerbranchen

Få styr på ejendomsmæglerbranchens struktur og samspil med omverdenen.

Faget er obligatorisk på akademiuddannelsen i finansiel rådgivning.

Du vil lære at forholde dig til det givne marked og kan gennemføre analyser for ejendomsmæglervirksomhedens samlede omverden - herunder af ejendomsmæglerbranchen og virksomhedens konkurrenter.

Lær at formidle praksisnære markeds- og forretningsrelaterede problemstillinger og løsningsmuligheder internt i ejendomsmæglervirksomheden samt til kunder og andre samarbejdspartnere.

Markeds- og forretningsforståelse af ejendomsmæglerbranchen kan læses som et selvstændigt fag eller som en del af Akademiuddannelse i Finansiel rådgivning.

Du får bl.a. viden og forståelse for

 • Ejendomsmæglerbranchens struktur og samspil med omverdenen
 • Den komplekse kundestruktur i ejendomsmæglerbranchen
 • Ejendomsmæglervirksomhedens kunder og deres købsadfærd
 • Digital kommunikation i ejendomsmæglervirksomheden
 • Formidling af praksisnære markeds- og forretningsrelaterede problemstillinger
 • Det givne marked og kan gennemføre analyser for ejendomsmæglervirksomhedens samlede omverden
 • Strategisk analyse til opnåelse af markeds- og forretningsforståelse

Værdi for dig

 • Du opnår færdigheder i at anvende centrale metoder og   redskaber i praksis, der knytter sig til i markeds- og forretningsforståelse i ejendomsmæglerbranchen
 • Gennemføre en samlet situationsanalyse for ejendomsmæglervirksomheden

Værdi for din arbejdsgiver

 • Kompetencer til at indgå i udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser relateret til markeds- og    forretningsforståelse i ejendomsmæglerbranchen
 • Du kan vurdere praksisnære problemstillinger samt opstille, vælge og justere arbejdsgange og arbejdsprocesser relateret til markeds- og forretningsforståelse i ejendomsmæglerbranchen

Målgruppe

Faget er for dig, der ønsker færdigheder i at anvende centrale metoder og redskaber i praksis, der knytter sig til markeds- og forretningsforståelse i ejendomsmæglerbranchen. 

Tag et webinar

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Finansiel rådgivning. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt studie.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs om økonomi og tilskud til din efteruddannelse

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt