Linkbuilding i 2018: Analyse og eksekvering

Søgemaskineoptimering (SEO) er for de fleste virksomheder en af de allervigtigste kilder til trafik og salg.

Samtidig dækker SEO over flere discipliner, som bidrager til at få virksomhedernes websites og webshops placeret højt i Google - herunder er linkbuilding fortsat et af de vigtigste områder.

Konkurrencen er hård. Mulighederne og faldgruberne er mange! Så hvordan prioriterer du dit arbejde med linkbuilding, så du får mest mulig værdi ud af det?

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

På dette gratis webinar laver Rune Hansen og Klaus Wrensted Jensen fra OnlinePartners en linkbuilding-analyse af tre deltageres websites og giver deres bud på, hvordan virksomheden skal arbejde med linkbuilding.

Hvor ligger det største potentiale? Hvad er status i forhold til konkurrenterne? Og hvordan skal virksomheden prioritere?

Det er de spørgsmål, der er omdrejningspunktet for analysen.

Undervejs på webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål til SEO-eksperterne.

Få dit website analyseret

Hvis du er interesseret i at stille dit website til rådighed for en analyse, så fortæl os det i feltet bemærkninger. Hvis dit website bliver udtaget til analyse, kontakter vi dig i forvejen.

Nyhedsbrev

Webinaret er forbeholdt abonnenter til IBAs og OnlinePartners nyhedsbreve. Hvis du ikke allerede får nyhedsbrevene, bliver du automatisk tilmeldt. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at trykke "afmeld" i bunden af nyhedsbrevene.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.