Tilvalg til din uddannelse

Her kan du læse om de ad-on’s, du skal vælge til din uddannelse.

Du kan vælge mellem Garuda certificering, PRINCE2® certificering og DISC certificering.

Bemærk at det er angivet på de enkelte fag, hvad for nogle tilvalg, du kan vælge mellem.

Certificeringer og tilmelding

DISC certificering

Garuda certificering

PRINCE2® Foundation

OBS: Du skal skrive dit tilvalg i feltet bemærkninger, når du tilmelder dig din uddannelse.

Drone cerficering

EU certificering i salg

DISC certificering

DISC certificering er værktøjet, som ruster dig og din organisation bedre til at udvikle, lede og organisere de medarbejdere med udgangspunkt i den enkeltes adfærdsmæssige præferencer.

Med Person Profil Analysen får du indblik i en persons foretrukne adfærd i forskellige situationer og med certificering bliver du dermed nøglen til optimal udvikling af potentiale for den enkelte og organisationen.

Læs mere om DISC certificering her.

Garuda certificering

Garuda personprofil kan fx bruges til rekruttering og udvikling af ledere og medarbejdere. Profilen kan være med til at afdække de menneskelige ressourcer, der har betydning for succes i jobbet.
 
Den kan også skabe dialog om, hvordan menneskelige kompetencer udnyttes bedst muligt og kan skabe grundlag for en åben og ligeværdig dialog.
 
Certificeringen består af yderligere tre undervisningsdage.
 

PRINCE2® Foundation

Hvis du gerne vil lære en struktureret metode, der er i stand til at håndtere projekter velorganiseret og i logiske trin, så er et PRINCE2® kursus lige noget for dig.

PRINCE2® er en internationalt anerkendt metode til at styre projekter. Der er fokus på selve projektets styring, og metoden støtter både projektleder, styregruppen og virksomhedens ledelse, da ledelsen bliver involveret aktivt i projektets gennemførsel.

Læs mere om PRINCE2® Foundation her.

Drone certificering

Du har brug for et dronecertifikat, hvis du skal flyve med drone tæt på mennesker og i bebyggede områder. Det gælder ofte for dig, som skal benytte drone i en professionel sammenhæng.

For at tage dronecertifikatet er det et krav, at du allerede har taget A1/A3-prøven (det kan foregå hjemme foran computeren), og at du har gennemført selvuddannelse forud for prøven.

Læs mere om Dronecertificering her.

EU certificering i salg

Få et officielt EU anerkendt certifikat på dine salgskompetencer, som kan styrke dig i.f.t. nuværende job såvel som fremtidig jobsøgning.

Inden for salg bruges hele 337 forskellige titler til at beskrive et jobs ansvarsområde. Og det udvander selvsagt værdien for både jobsøgere, som gerne vil dokumentere sine kompetencer, og virksomheder, som vil sikre, at de nødvendige kompetencer er til stede. Derfor er en række lande gået sammen om at skabe mere gennemsigtighed på området ved at tilbyde mulighed for et officielt EU anerkendt certifikat indenfor 5 områder – fra salgskonsulent til salgsdirektør – baseret på en eksamenstest som, mod et gebyr, kortlægger kompetencer, erfaring og uddannelsesbaggrund og udsteder et formelt certifikat, hvis man består testen.

I Danmark er det Business Danmark, som står bag certificeringsprocessen. Læs mere om EU certificering i salg her.

Kontakt

  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
  • Gitte Valentin Sørensen
    Gitte Valentin Sørensen
    Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser