Strategisk Salg - Ledige

Det danske forskningsprojekt ”Morgendagens Salg” tydeliggjorde, hvor vigtigt det er at gribe salget strategisk an – men også hvor vigtigt salget er for enhver virksomhed eller organisation.

Derfor er akademifaget ”Strategisk Salg”, der er et valgfrit modul på Akademiuddannelse i Salg og markedsføring et godt bud på efteruddannelse, hvis du er ledig.

Faget giver dig kompetencer til selvstændigt at lede, analysere, tilrettelægge og gennemføre salg på et strategisk niveau. Gennem undervisningen får du viden om og forståelse for en lang række områder, såsom salgsplanlægning og -opfølgning, Customer Relation Management, Lead Management, salg gennem sociale medier (Social Selling) og Key Account Management.

Du bliver desuden klædt på til at hjælpe virksomheder med at udvikle deres salgskultur baseret på en situationsanalyse.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Udbytte for dig

  • Du lærer at arbejde systematisk med i praksis at analysere og tilpasse sig en kundes købsadfærd og indkøbsstrategi med udgangspunkt i central teori omkring Supply Chain Management og forståelse for digital adfærd.
  • Du lærer at anvende centrale metoder og værktøjer til at inddrage sociale medier og netværk i din salgsplan og salgsstrategi.
  • Du lærer at håndtere udarbejdelse af forretningsmodel og planlægning af det strategiske salg samt en kundeplan, der strukturerer salgsindsatsen.

Udbytte for virksomheden

Med Strategisk Salg på CV’et kan du hjælpe virksomheder med at sælge professionelt ved at afdække deres kunders værdikæde og analysere nøglen til kundernes konkurrencekraft. Virksomheder kan bruge dine kompetencer til at sikre, at de genererer det optimale antal leads og kunder, der er brug for gennem de nuværende kanaler.

Målgruppe

Ledige, der ønsker at beskæftige sig med salg på et strategisk niveau og gerne vil arbejde som Key Account Manager.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Salg og markedsføring. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Du kan med stor fordel vælge et "Indledende kursus" før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Vi gør særligt opmærksom på, at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Ansøgningsfrist

Daghold:
2 uger inden studiestart.

Aftenhold:
Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold